Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A negyedik évfordulóra

2014.02.24

2010. február 24.-én jelent meg a véletlen felfedezést taglaló írás első része a blog.hu-n.

Csak egy játéknak indult, fogalmam sem volt róla, mekkora jelentőségű ügybe keveredek.

Nagy volt az érdeklődés, és hogy még több ember követhesse, 2010 júliusában a freeblogon is megjelentettem. Ezen a webfelületen még több érdeklődő követte rendszeresen, itt már angolul is olvashatták. http://www.theoryoftheuniverse.freeblog.hu linken.

Sajnos a freeblog webhely szolgáltató szerverparkja felmondta a szolgálatot és már majdnem egy éve, nem üzemel, ezért akik itt olvasták, nem juthattak a végére, még üzenni sem tudtam, hogy hol folytatom, mert képtelenség volt elmenteni az újonnan elkészült tudnivalókat.

Mivel senki nem biztosított lehetőséget, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon a weboldal, csakis a google keresőből tudtak értesülni az érdeklődők, ahonnan azok a személyek, akiktől segítséget kértem, állandóan kiűztek. Nagyon elmésen, de inkább, azt mondanám, hogy alattomosan kitirhítottak a google-l. Minden, előttem és utánam álló linkre klikkeltek robottal, csak az én linkemet hagyták ki, ezzel kiszorítottak a találati listából. A találati lista utolsó oldalainak a linkjeire olyan sokat klikkeltek, hogy lehetetlenség volt visszakerülni.

Mégis visszakerülök mindig, mert akadtak segítőim, akik sokkal magasabb szinten űzik az informatikát. Ha nem siettek volna a segítségemre, mára már az írásaimnak az írmagját sem lehetne megtalálni sehol.

Az utolsó leheletemig kitartok, és bárhol kiállok az igazamért, ha, azt valaki számon kérné rajtam! Sajnos nem kérik, lapít az összes hivatalos felelős személy, úgy tesznek, mintha nem tudnának róla, hiszen óriási a tét, emberiség ellenes bűncselekmény a vád, ha kiderül, hogy tudtak róla és nem tettek ezért az ügyért semmit, illetve akadályozták.

Szerettem volna megírni a rövidített változatot, amely már pusztán csak a tudományos tényeket tartalmazza, és sokkal átláthatóbbá teszi a gondolatmenetet, de már elvették tőle a kedvem.

Sok mindenről írhattam volna még,  pl. hogyan lehet nagyon egyszerű módszerrel a kultúrnövényeket olyan erőssé és agresszívvá tenni, mint a gyomokat.

Végül is nem szükséges, mert csak egy gondolati kódokkal vezérelt atomos számítógép megépítésén múlik, hogy az univerzumban fellelhető összes információ előhívódjon.

A válság hamar megszüntethető lett volna, sokkal jobb életfeltételek teremtődtek volna, és most is csak azt tudom mondani, hogy nagyon rövid idő alatt száz évet fejlődhettünk volna.

A legkönnyebben bizonyítható tudományos elmélet lett leírva, csak egy szilícium atomot tartalmazó TV-t kellene megépíteni, vagy a bizonyítási eljárások közül néhányat elvégezni, hogy szembesüljenek a valósággal. A tudatháló látványa és az inga kommunikáló mivolta számomra egyértelművé tette, hogy a jelenleg alkalmazott tudomány téves.

Felháborítóan romlott és erkölcstelen a világ, a politikusokat saját hatalmukon és a pénzen kívül nem érdekli semmi, ez nem csak Ukrajnában van így, hanem nálunk is, csak a mieink kevésbé látványosan halmoznak, inkább egyelőre rejtegetik a törvénytelenül megszerzett vagyonaikat.

A tudósokról, most nem írok, döntsék el Önök, hogy miért akarják eltüntetni a weblapom.

Amíg, a magyarokat a politikusok orruknál fogva vezetik, és legyen az balos, vagy jobbos, csak kellékek, vagy szükséges díszletek a hatalom gyakorlásához.

Azzal, hogy az embereket egymásnak ugrasszák, a politikus banda profitál.

A legkényelmesebb „munkát” végzik, a legnagyobb haszonnal, és ha csődbe viszik az országot, akkor sem lesz felelős, hiszen a törvénytelenségek elkövetését, törvényességi szintre emelték.

Az embereknek nincs szüksége politikusokra, higgyék el, politikamentesen sokkal jobban menne a világ. Szükség van, azonban sok- sok kreatív szorgalmas szakemberre, ügyes kezekre, becsületes jó emberekre, akik kivezetik az országot ebből a siralmas helyzetből, mert a magyarok nagyobb része abban van.

A katasztrófa sajnos be fog következni, bármiről is informál a napi sajtó, elodázzák a huszonkettedik századra. Minden ember megkérdezheti ingán keresztül is, hogy melyik verzió az igaz.

Ennyi „ordas farkas” között egyedül elérni, nem lehet nagy eredményeket, csak a közös összefogás segíthet. Van az, úgy, hogy egy embernek van igaza, de azt nem ismerik el.

Szörnyű érzés négy éven át ezzel a tudattal egyedül lenni, csak azért, mert a hivatalos tudomány egy önző fennhéjázó álláspontot képvisel.

Synux