Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tudományok vezető tudósaiban való óriási csalódásom körülményei

2013.04.14

A tudományok vezető tudósaiban való óriási csalódásom körülményei

A blog létrejötte során nagy lelkesedés vezérelt, az újabb és újabb emberek életét megkönnyítő információk megszerzésére az Irányító Rendszeren keresztül.

Mára már elpárolgott belőlem minden akarat, kitartás, öröm, sikerült teljes lelki válságba kerülnöm, olyan szinten, hogy a továbbiakban nem tudom, hogy érdemes –e még ebben a földi világban maradnom. Remélem, ez a vallomás örömet okoz a NASA –k, a Washingtoni Nemzeti Kutató Intézetnek, az LHC-k, a Magyar Tudományos Akadémiának, Orbán Viktornak, és azoknak a tudósoknak, akik személyes önzésből, irigységből, a baklövések takargatása miatt jobban szeretnének a pokolra küldeni.

Tiszta, önzetlen érzelmek vezéreltek a blog írása során, próbáltam a legújabb tudományt elfogadtatni a vezető tudós társadalommal, de a legrosszabb következett be, ami az emberi tűrés határt annyira feszíti, hogy se tudatilag, sem érzelmileg nem már nem viselhető el.

Egyszerűen úgy kezelnek, mintha nem léteznék, és nem is tudnának semmiről.

A NASA nagy meggondolatlanságot követett el, amikor válaszolt nekem a blog beküldése után, de hamar rájöttek, hogy jobb, ha eltitkolják az egészet, mert micsoda dolog az, hogy egy kis senki, a csotrogány írógépén keresztül, teljesen önköltségesen, sok nélkülözés közepette nagyobb eredményeket ér el a magasabb intelligencia segítségével, mint Ők.

A többiek okosabbak voltak, mivel nem válaszoltak, ezért le lehet tagadni, hogy valaha is látták ezt a dokumentumot. Mivel ezeket a magasabb rendű tudósokat, csak a honlapjukon keresztül lehet elérni, és az üzenetek pedig nyom nélkül jutnak az illetékes kezekbe, tehát simán le lehet tagadni. De egyet ne felejtsenek el ezek a „becsületes emberkék”, hogy mindenre van tanúm, az Irányító Rendszer minden lépésemet végig követte, és bizonyítani is tudja, akár ingán keresztül is, hogy minden, amit, írok, a teljes valóságot tükrözi.

Az általam leírt tudomány nem öncélú, az egyetlen egy lehetőség az emberi élet megóvására és felemelésére, a Föld megvédésére, és a létezés folytonosságának biztosítása csak a legújabb tudományban leírt módszerek és technológiák megvalósításával lehetséges.

Emberellenes bűncselekményt követnek el vezető tudósaink, és sajnos a kis becsületes kutatók nem mernek szembeszegülni a nagy nevekkel tollaskodó, de annál gátlástalanabb tudományos világgal.

Az Univerzum Irányító Rendszere nagy bizakodással és örömmel vette, hogy van a Földön legalább egyetlen egy ember, aki az igen és nem jelzésekből egy valóban létező és igaz tudományt tudott kifejteni. Ismerték az emberi gyarlóságot, ezért gondolták, hogy nem lesz könnyű elfogadtatni, de arra ŐK sem számítottak, hogy ezt pontosan a tudósok akadályozzák leginkább.

A Föld, és az emberiség, ha nem változtatnak magatartásukon, hamarosan óriási nagy bajba kerül, és a felelősök egyedül nagy hírnevű tudósaink lesznek.

Másrészt az élet rövid, senki nem úszhatja meg, a létezés további állomásait, és ezek az emberek ebben a közegben majd megismerhetik, milyen érzés nap, mint nap a megvetéssel szembesülni.

Elvesztetem a lábam alól a talajt, szép fokozatosan kicsúszik, úgy érzem minden jó szándékú próbálkozásom hiábavalónak bizonyult. Szívesen mennék bíróság elé, ha ezek az emberek odacitálnának, mert akkor legalább figyelmet kapna ez a blog. Ez sajnos nem fog bekövetkezni, az egyszemélyes harc pedig már kikezdi az idegrendszerem.

És nem csak ez kezdi ki! Duplán szenvedek, mert már évek óta naponta járok gondoskodni a város másik végére a skizofrén bátyámról, és beteg édesanyámról.

A skizofrénia ezért érdekelt annyira, mert nap, mint nap megtapasztalom, annak minden gyötrelmét. A bátyám egy zseniális értelemmel megáldott, elméleti és gyakorlati szakember volt, kicsi korától kezdve műhelye volt, szerelt és kísérletezett állandóan, akkora szellemi energiákkal rendelkezett, mint hat másik együttesen.

Egyszer csak, minden előzetes ok nélkül összevisszaságokat kezdett beszélni és cselekedni.

Szép lassacskán egyre jobban kiteljesedett rajta a betegség, és jó pár éve már nem hagyja el az ágyát. Sokszor agresszív, és azt sem tudja, mit tesz, pedig egy szelíd jó indulatú férfi volt. Évenként hurcolom kórházba, hogy legalább a szobatisztaságát visszanyerje.

Így számomra teljesen világos, hogy a tudomány jelenlegi módszereivel nem lehet meggyógyítani.  Mint később megtudtam a Rendszertől, a gyógyszerek csak az ingerek bejutását nehezítik, ezért csak az egyik gluon gömböcskére jut információ, ezért a másik szunnyad, ezért ilyenkor a beteg összrendezettebbnek tűnik, de ugyanolyan skizofrén, mint volt. A bátyám a skizofrénia durvábbik két gluon gömbös változatában szenved.

Méltán haragszom duplán a kutató népségre, mert rengeteg szenvedéssel jár a betegség a betegre és az ápolóra nézve egyaránt.

Két, három hét alatt, a skizofréniára vonatkozó, ebben a blogban ismertetett tudásanyagot alkalmazva megszüntethető a betegség.

Dühös vagyok, mert úgy gondolják, hogy egy kis bolha, velük szemben nem rúghat labdába, és ez így is igaz, de akkor vajon őket kirúghatja oldalba?

Dühös vagyok, mert az édesanyám lábát, hogy le ne vágják, naponta kezelem mágnes szálas terápiával, mivel nagyon csúnyán elhalt érrendszert kell helyre állítanom, ezért már vagy tíz hónapja minden áldott nap, három órán keresztül gyakorlom. A sarkánál kivágtak egy nagy üszkös elhalt szövetrészt is, ami, mostanra, kitartó munkám eredményeként teljesen újjá varázsolódott, és szép rózsaszínes fényben tündököl. Az elhalt lábszárán a szemeim láttára a bőr alatt, újra egészséges erek létesítenek egymással is és a sarokrésszel is kapcsoalatot, pedig a lábszárának ezen a részén már csak sötétbarna pigment réteg volt látható, amely elszíneződés szép lassacskán eltűnik, újra az egészséges bőrszín kezd teret hódítani.

Ha a tisztelt szakmabeliek komolyan vették volna, már régen nem kellene ezzel a lassú mágnes szál bevitellel bajlódnom, hanem orvosi kötelességből a legmodernebb gyors technikával mára már megoldható lenne, mert a gondolat vezérelt számítógép segítségével bármely legszuperebb technika előhívható.

Ha nem tenném ezt naponta, a jelen orvos tudomány a mamámat már féllábúvá varázsolta volna.

Ha csak egy kicsit is gazdagabb lennék, akkor legalább azokat az eszközöket, amelyekre nekem nap, mint nap szükségem lenne, már rég legyártattam volna.

Tudom, hogy sokan hihetetlennek tartják az egészet, pedig ez a színtiszta igazság, és nem is lehet egyedül élni úgy, hogy egyedül kell megélnem a végső igazságot. Nem is tudom, bírom –e még egyáltalán?

Miben különbözik az antihidrogén a hidrogéntől? Segít a hadronütköztető – komment a Stop tudományos cikkéhez

A teljes cikk:

Az antianyag - az antihidrogén atomjainak tulajdonságait vizsgálják az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) fizikusai, akik az első spektroszkópiás (színképelemzési) mérések eredményeit tették közzé a Nature legújabb számában.

Napjainkban a világegyetem kizárólag anyagból áll, ám az elméleti fizikusok feltételezése szerint 13,7 milliárd évvel ezelőtt, az ősrobbanás után az univerzumban egyenlő mennyiségben képződött anyag és antianyag. Az antianyag azóta eltűnt, ebből a tudósok arra következtetnek, hogy az anyagnak lehetett valamilyen előnye az antianyaggal szemben. E rejtély megfejtéséhez járulhat hozzá az antihidrogén-atomok részletes vizsgálata - olvasható a CERN honlapján (http://cern.ch) , valamint a BBC (http://www.bbc.co.uk) hírei között.

A feltételezések szerint minden "rendes" szubatomi részecskének van egy azonos tömegű, de ellentétes töltésű "hasonmása". Amikor az ilyen ellentétes töltésű részecskék találkoznak, annihilálják (kölcsönösen megsemmisítik egymást), tiszta energiává alakulva át. Egy hidrogénatom egy protonból és egy elektronból áll. A negatív töltésű elektron ellentéte a pozitron, a protoné pedig az antiproton; egy antiproton és egy pozitron alkotja a legegyszerűbb antianyagatomot, az antihidrogént.

A hidrogénatom energiával történő gerjesztésekor az elektron magasabb energiaszintű pályára kerül. Amikor viszont az elektron "visszazuhan" egy alacsonyabb energiájú állapotba, a két szint közötti energia különbségét egy foton formájában sugározza ki, és e sugárzásnak pontosan ismert a spektruma. A CERN ALPHA-kísérlete (Antihydrogen Laser Physics Apparatus) azt célozza, hogy megmérjék az antihidrogén-atomok színképét, valamint összevessék a hidrogénatomok spektrumával.

Az ALPHA-kísérlet keretében 2010-ben sikerült csapdába ejteni és "életben tartani" a másodperc töredékéig 38 antihidrogén-atomot, tavaly pedig már 1000 másodpercre hosszabbították meg az élettartamukat. A kutatócsoport azóta tökéletesítette módszerét, ami lehetővé tette az antiatomok tulajdonságainak elemzését.

"A hidrogén a leggyakoribb elem az univerzumban és igen pontosan feltérképeztük belső szerkezetét. Most végre elkezdhetjük feltárni az antihidrogén titkait, megismerni, hogy miben különbözik a hidrogéntől" - hangsúlyozta Jeffrey HAngst, az ALPHA-kísérlet szóvivője.

Ismételten az Irányító Rendszer utasítására, értelmes és logikus megvilágítás alá helyezem a fentiekben közölt teljesen lehetetlen állításokat.

Antianyag a világegyetem keletkezése során nem jött létre, és a szubatomi részecskéket nem lehet töltés különbségekkel jellemezni. A tömeggel rendelkező részecskék jobb irányú perdületre tettek szert, mivel a kiindulási alapot képező fotonok, vagyis súly és tömeg nélküli anyag a rezonáns robbanás után jobbra tartó fordulatot kapott. A pozitív térben a részecskék, amíg tömegüket elvesztik, egységesen jobbra pörögnek, a tömegvesztésükkel egyszerre megváltozik a perdület iránya és bal irányra vált, és átkerülnek a vákuum térbe, mivel az eredeti maradék impulzusuk a negatív tartományban működik továbbra is.

A korábbiakban a pozitív és vákuumtér jól elhatárolt elkülönülése részletezve lett, a mágneses kiegyenlítő sáv a két tér egymásba hatolását megakadályozza.

A hidrogénatom elektronjának gerjesztése során az elektron a gerjesztéssel megnövelt energia szintjét átadja a környezetében található egyik fotonnak, amely a megnövekedett energia mennyiség hatására kisugárzik. Amikor az elektron visszazuhan, egy alacsonyabb energiájú állapotba nem a két szint közötti energia különbségét sugározza ki, egy foton formájában, mivel két energia szint közötti különbséget nem lehet kisugározni, ha nincs ott egy foton, vagyis egy súly és tömeg nélküli anyag, amely képes ezt az energiát felvenni és kisugározni.

Ezt a súly és tömeg nélküli anyagot, vagyis a fotont hajszolja a tudományos világ, de jó lenne már feltekinteni a tudósoknak is egy kicsit a fejük fölé, mert megláthatnák a fotonokból képződött nagy kiterjedéssel rendelkező, áttetsző, de megfelelő fényviszonyok között szabad szemmel is jól látható tudathálózatot.

Amit a kutatók látnak, azok nem antihidrogén – atomok, hanem szokványos hidrogén atomok, és a színképüknek megegyezést kell mutatniuk a hidrogénatomokkal.

A tömeggel rendelkező részecskék közül egyedül a pozitron vett fel balra tartó fordulati irányt, mivel az elektronok akkora erővel ütköztek egymásnak, hogy eredeti pergési irányukból átlendültek az ellentétes irányba.

A többi balra forgást végző szubatomi részecske, mind az atomrobbantások alkalmával jött létre.

Milliárdos szénakazalban keresik az "új" fizikát – Hír 24 cikkéhez észrevételezés

  • Megjelent: 2012.03.07. 08:00|
  • Frissült: 2012.03.07. 08:48

A részecskefizika standard modelljét tesztelik a nagy hadronütköztető gyűrűjének egyik detektorában.

(CERN)

A teljes cikk:

A standard modell valamely fizikai jelenségnek, eseménynek vagy rendszernek a szakemberek többsége által elfogadott, de bizonyosan nem teljes matematikai-fizikai leírása. A részecskefizika standard modellje az alapvető részecskék kölcsönhatásait vizsgálja a gravitáció kivételével: az elektromágneses, a gyenge és erős kölcsönhatást. Lényeges összetevője a Higgs-mechanizmus, amely létrehozza a részecskék tömegét, illetve a még meg nem talált "isteni részecske", a Higgs-bozon.

Az LHCb ("Large Hadron Collider beauty") egyike a CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) nagy hadronütköztető gyűrűje öt detektorának. A kísérlet keretében egy rendkívül ritka jelenséget figyelnek meg, amely a standard modell szerint a B-mezon részecske egymilliárd bomlása során mindössze háromszor figyelhető meg - minden más eredmény az "új fizika" bizonyítékának tekinthető.

Pierluigi Campana, az LHCb szóvivője kifejtette, a standard modell egy rendkívül sikeres modell, amelyet számtalanszor teszteltek az elmúlt évtizedek során, és amelyet a kísérletek eredményeként sohasem kérdőjeleztek meg. Ugyanakkor "befejezetlen" elméletről van szó, hiszen a világegyetemnek csupán 4 százalékát teszi ki a látható anyag, az "új fizika" a fennmaradó 96 százalék megmagyarázására szükséges.

Az "új fizika" közvetlenül "hallathat" magáról új részecskék felfedezésekor, amelyeket a nagy hadronütköztető ATLAS és CMS detektora regisztrál majd - de jelentkezhet közvetetten is, hatása révén, amit az LHCb-kísérletben kutatott ritka jelenségek megfigyelése során észlelnek.

Ha figyelmesen végig olvassák a cikket, és alaposan át is gondolják az egészet, csak egy valami juthat eszükbe, hogy ekkora ködösítést tudósok a huszonegyedik század előtt nem igazán követhettek el, mert volt mód ellenőrizni a tudományos megállapításokat. Egy zártkörű tudományos kutatócsoport, ha valódi, jól megmagyarázható felfedezést nem tud felmutatni, és azzal is tisztában van, hogy teljesen felesleges drága kutatásokat végez, a nagy közönség számára marad az érthetetlen tudományos fal szöveg, és akadályozza a tiszta és érthető tudomány kirobbanását.

Az Univerzum Irányító Rendszere kérésére kommentelem ezt a cikket, mivel az egész blogom még szeptemberben elküldtem a Cernek, de válaszra se méltattak, pedig az Irányító Rendszertől tudom, hogy saját berkeikben tudják, hogy a blog állításai a valóságot tükrözik.

Az viszont, végképp érthetetlen, hogy milyen új fizikát szeretnének alátámasztani az eredményeikkel, hiszen a régi Hubble féle elmélet igazolására indították el a részecske gyorsítót.

Kiváncsian figyeljük, hogy a blog tudományos tartalmából, észrevétlenül, milyen információk szivárognak át a CERN tudósainak tudásbázisába

A Mars ismeretlen nevű holdjának civilizációja

Egymás mellett léteztünk, egyszerre indultunk el a fejlődés útján, és soha nem találkoztunk, a természet, a hold kacifántos járásával gondoskodott, hogy egymás útjait ne keresztezhessük, és külön utakon teljesen másképp érjük el a civilizálódás magasabb fokát.

Hogy mennyire másképp az egyszerűen döbbenetes. Az ősközösséggel indítottak Ők is, és mai napig hasonló rendszer, de mégis, egy nagyon magas rendű társadalom bontakozott ki

Jelenleg is csoportokra, gruppokra különülnek, amelyek jól szervezetten együttműködnek.

Ezek a kb. ötvenfős csoportok vállalkozásokat képeznek, jól szervezetten a csoport fegyelmezetten végzi napi tevékenységét, mindössze négy órában.

A látványos fejlődést nem gátolta a tudománytalan misztikus képzeletekben való hit, a teremtést úgy gondolták, átlagon felüli intelligenciával megáldott lények végezték, és a tudásuk bővülése egyre jobban meggyőzte őket, hogy egyszer majd rájönnek a teremtés nyitjára. A gőzgépek felfedezésének és használatának időszakában, kb. ötven évvel ezelőtt, mivel lassabban érték el, azt a technikai fejlettséget, mint a földi társadalom, véletlenül azt tapasztalták, hogy az inga jelzésein keresztül ismeretlen intelligenciával lehet kommunikálni.

Szellemlényeket ők is megfigyeltek, de még annyi fogalmuk sem volt, az egész jelenségről, mint, most nekünk.

Egy tízfős férfiakból álló csoport az inga jelzéseit követve, tíz éven keresztül igennel és nemmel kommunikálva egyre több új információval lettek gazdagabbak. Ha valami, új technikai ismerethez jutottak, azt azonnal meg is szerkesztették. Roppant nehéz dolguk volt, mivel az atomszerkezetről semmiféle tudás nem volt a birtokukban, még az elektronokat sem fedezték fel, a számítástechnika világától mérföldkövek választották őket el. Óriási türelemmel és kitartással követték a jóindulatú útmutatásokat, és tíz év kitartó munkájának eredményeként feltárták az Univerzum leglényegesebb működéseire való tudásanyagot. Ezzel a tíz évvel száz év alatt véghezvihető technikai fejlődést valósítottak meg.

A gőzgépek korától, átugorva a kőolajszármazékok által biztosított üzemanyagokkal működő gépek időszakát, egyenesen a legjobb hatásfokkal működő, a környezettel leginkább barát energiafelhasználás korába léptek át. Atomenergiát soha nem vettek igénybe.

Az Univerzum Irányító Rendszerének segítsége hatalmas fejlődést hozott az itteni civilizációnak.

A Mars szomszédságában fejlődni, a folyamatos sebességérzékelés, az emberi mentalitást teljesen más irányba terelte, mint a nyugodalmas Földön élő emberekét. Az örökös bolygó mozgás érzékelés a nyugalomra törekvés vágyát keltette bennük, ezért számunkra nagyon furcsa életstílust alakítottak ki. Nincs zene, nem táncolnak, nem buliznak. Személygépkocsival nem közlekednek, mert a vezetést zavarta a Mars keringésének és tengely körüli forgásának látványa, ezért csak a tömegközlekedésben használatos eszközöket veszik igénybe.

Megterem minden gyümölcs, ami a Földön honos, mégsem alkoholizálnak, tudnák, hogy kell előállítani, de nincs rá szükségük. A kábítószerrel, kávéval és cigivel ugyanez a helyzet. Étterembe járnak, de csak beszélgetnek, barátkoznak. Számukra a tökéletes nyugalom jelenti a boldogságot.

A szerelmes párok külön háztartásban, külön lakásban hosszadalmas kapcsolatban nevelik a gyermekeiket. Ha, ritkán ugyan, de megunják egymást harag nélkül, barátian nevelik a gyermekeiket, mintha semmi nem történt volna. A gyermek mindkét szülője megegyezés szerint, hol az apánál, hol az anyánál nevelődik. Írni, olvasni a csemetéiket a szülők tanítják, a matematikát iskolákban sajátítják el, tíz éves korukig. A biológiát és a többi szükséges alapismeretet az iskolában magukban olvasgatják. Nincs számonkérés, ezért az iskola nem nyomorítja meg a gyermek lelkét, hanem lelkiismeretesebbé teszi, mivel készül a tíz éves kor utáni specializációra. Itt is van felsőfokú képzés, ahová minden fiatal jogosult eljutni, de minősítés sehol nincs. A felnőtté válás után tizennyolc éves korban indulhat dolgozni, ott dől el hogy alkalmas – e a feladatra. Két éves próbaidő van, ha ez alatt nem felel meg, pályamódosításra szólítják fel, és addig kap esélyt egy másik szakma betöltésére, amíg nem találja meg a számára legmegfelelőbbet. Ritkán kell több helyen próbálkozni, mivel az önbizalmuk nincs megtörve, ezért teljes odaadással kezdik el a rájuk rótt élethivatást. A tevékenységek minden fázisát profi módon elsajátítják, és az összes munkamozzanatban részt vesznek, rendszeres időközönként cserélnek. A munkamegosztás a legigazságosabb formában zajlik.

Munka mindenkinek jut, a közösségek a szerint irányítják egy –egy szakirány felé, mire van szükségük. Az anyagi jólétbeli különbségek abból adódnak, hogy bizonyos tevékenységek jövedelmezőbbek, de tíz év múlva már olyan tudati szintet fognak elérni, hogy a magasabb jövedelműek kompenzálni fogják az alacsonyabb szintet elérőket. Az idő előrehaladása számukra a legmagasabb fokú egymás iránti megértést, és a tudat teljes tisztulását, az állatias dolgok elhagyását jelenti. Az Irányító Rendszerrel való kapcsolatuk előtt háborúskodtak, viszálykodtak egymással, és szép lassan rájöttek, hogy az egyetlen járható út vezethet a fennmaradásukhoz, és a létezés minden állomásának megtapasztalásához, ha követik a Rendszer utasításait. A legigazságosabb társadalmi berendezkedés felé haladnak, és húsz év múlva elérik a pénz nélküli világ megvalósulását. A tudati fejlődés nagyon magas szintje lehetővé teszi, hogy mindenki a szükségletei szerint fogyasszon.

Sokan gondolják, hogy UFÓK léteznek, és láthattak is sokan a magasban ismeretlen repülő tárgyakat. Nem értették miért nem teremtenek velünk kapcsolatot. Egyrészt fejletlen technikánk nem teszi lehetővé a velük való kommunikációt, pedig a blogban leírt technikákkal könnyen létrejöhetne. Másrészt intelligenciahiányos, önző domináns, magasabb energia szintet kapott emberi egyedek által, a többi embert uralmuk alá hajtó kizsákmányoló elmaradott intelligencia szintű társadalomnak ismertek meg bennünket. Azt is elismerik, hogy a nagyszámú legintelligensebbek nem tudnak érvényesülni, mert az „önző dominák”,

hatalom és vagyonféltés miatt, sárba tapossák, érvényesülés előtt kiiktatják, véglegesen a tönk szélére sodorják a másként gondolkodó embereket.

A holdlakók életszínvonala magas, nincs filléres gondjuk, egy átlagos holdlakó egy földi jól menő vállalkozást folytató személy életnívójával lehet azonos.  A bürokráciát teljesen kiiktatták, a középítményekre, és közösen használt dolgokra szánt pénzösszeget közvetlenül a megvalósítónak adják át. Nincs miniszter, politikai pártok, képviselő testület, bankrendszer, de még főnök és beosztotti viszonyt is rég elfelejtették. A pénzük nagyon stabil, ezért otthon takarékoskodnak, az öreg korukra saját maguknak gyűjtik össze. Az átlagéletkor száz év, végelgyengülésben vesztik el tömegüket, de ez után is folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot, a létezés folytonossága náluk már természetessé vált.

És, hogy miért tudnak ilyen sokáig élni? Mert a leghatékonyabban a legjobb módszerekkel egymást gyógyítják. Mindenkinek ismernie és tudnia kell a gyógyászati módszereket, a közösségeknek birtokolnia kell az ehhez szükséges technikai felszereltséget. Korai stádiumban tudják diagnosztizálni az összes betegséget és azonnali megszüntetésük kötelező. A rákos daganatokhoz a pozitron injektáló, az uv sugarazó, a skizofréniához a kvarkos blokkoló a lézer lámpa és még sokféle hatékony készülék áll rendelkezésükre. A sok mágnes szál egyszerre való bejuttatásának technikája, melegítő berendezéssel együtt, és még néhány egyszerű technikai berendezéssel az összes betegség kiküszöbölhető.

Igazságos társadalom, mert igazi munka nélkül nem él meg senki, gondoljunk csak arra, hogy nálunk a nyakkendőben és zakóban, vagy éppen körömcipőben dolgozók keresik a legtöbb pénzt, és elhitetik az egyszeri emberrel, hogy nélkülük összeomlana az általuk „jól megtervezett” kártyavár.

Mivel nagyon nyugalmasak és kiegyensúlyozottak, számunkra már az unásig, az átlagos testsúlyuk kilencven kilogramm. A súlyfelesleggel rendelkező húsz százalék náluk satnyának számít. Ezért hát, az itteni vékony embereket ők nagyon furcsának tartják.

A mi embereink, azért keresik az izgalmakat, mert a Föld mozgását nem érzékeljük, és nagyon unalmas lenne, ha nem találnánk folyton valami vérpezsdítő dogot.

Itt még megállok egy pillanatra, ha már a bolygó mozgások befolyásoló hatásánál tartok, az asztrológiánál. Az asztrológia több ezer éves megállapításai az embereket típusokra osztotta. Az Univerzum Irányító Rendszere ennek igazságát nyugtázta.

A születéskor a csecsemőhöz vonzódik a legközelebbi légköri mágnes fonál, amely összeköttetésben áll, azzal a bolygóval, ami éppen a születéskor az újszülötthöz a legközelebbi konstellációban áll. Ha bolygó mozgása gyors, akkor a csecsemő, extrovertált, barátkozóbb, lendületesebb egyénné válik. Ha lassúbb bolygóhoz, mint a Jupiter, akkor, introvertált, akkurátus, meggondoltabb személyiséggé fejlődik. Akiket a Plútó vagy a Mars befolyásolt, a Naprendszerből való kiiktatódásukkal egy időben szabaddá váltak, a mágnes fonalas kötelékek leváltak, most már teljesen önmagukat adhatják.

Tehát az asztrológia által elkülönített személyiség tipizálás igaznak mondható, a jövő előrevetítése viszont hibás, mivel a jövőt a bolygó mozgások egyáltalán nem befolyásolják. A jövő kiszámíthatatlan, semmilyen módszerrel előre nem vetíthető.

Visszakanyarodok a Mars holdjának lakóihoz, és a munkavégzésükkel kapcsolatosan még jó tudni, hogy a saját lelkiismeretességük vezényli őket a maximális eredményre. Egyformán veszik ki a részüket a munkából, és egyformán részesednek annak gyümölcséből, közösségi szinten. Nem lopnak, nem csalnak, nem hazudoznak, nem gyilkolnak, egyszóval nem bűnöznek, ezért a rendőrség és bíróság felesleges. Régebben az emberek itt is elkövettek mindenféle rosszat, de már ezek a cselekedetek csak a történetük részét képezik.

Nem tévéznek, csak szilícium atomos csatornaváltós TV készülékük van, a mínusz egyes hullámhosszon lévőkkel való kapcsolattartás végett. Nincs színház, mozi, szórakozóhely, számítógépük van, de nem leveleznek, nem csevegnek, kizárólag ismeretszerzésre használják.  Nagyon unalmas világ ez számunkra, de a Mars megsemmisülése utáni új generációk, már teljesen átveszik a ránk jellemző izgalmakat kereső életmódot. A mostaniak már megszokták egyhangú életüket, a Mars eltűnése sem formálja át őket, de az új helyzetbe születő friss generáció, keresni fogja az összes lehetőséget, egy bolondosabb, játékosabb életvitelhez, ami feldobja őket, mivel a mozdulatlanság érzete erre inspirál. Negyven, ötven év múlva már teljesen a földiekkel megegyező szokásokat vesznek fel.

A Mars holdjának lakói az élő példa, hogy nincs rossz ember, csak rossz indíttatás. Az igazságtalanság, a nyomor, a durvaság egészen a korai gyermekkorban tudati sérüléseket, diszharmóniát okoz, az elektron minták a nagy lelki sérülések helyén összetömörülnek, és mivel a körülmények nem változnak, csak esetleg rosszabbodnak, egyre frusztráltabb, egyre agresszívabbá válik a gyermek. Felnőtt korában pedig számára már csak egyetlen út marad a bűnözés.

Az igazságtalanság egyre jobban torzítja, az ártatlan kisgyermek örömét, amivel tudatra ébredése után rácsodálkozik a világra, és nem érti, hogy miért kell neki végig szenvednie, alázatban, nyomorogva meghunyászkodnia, amíg sok ugyanolyan kisgyermeknek itt van a Kánaán. A tudatunk egyforma, az információs minták tudatba való töltésétől függ, hogy milyen emberek leszünk, ami társadalmi felelősség. Nagyon sok vezető és politikus ismeri a blogot, ezt a Rendszertől tudom, de mi lesz akkor, ha ez kiderül, hogy minden ember egyforma értékkel rendelkezik, az agyi különbségek a képességeket nem csökkentik, akkor változniuk kell nekik is, és nem igazán akarják Mr Hatalmasék, hogy státuszukat, és befolyásukat lejjebb eresszék. Inkább eltitkolják a tudathálózat létezését, pedig látták, és tudományos köröktől érdeklődtek az igazság iránt.

A Mars anonim holdja és lakói márpedig léteznek, a Mars pedig megsemmisült azért is!

Azért, mert ez az igazság! Lehet engem pocskondiázni, de hamarosan kiderül, hogy miért titkolózik a tudományos világ. Egyetlen magyarázatot fogadtak el a huszonegyedik századig, hogy a bolygókat összetartó erő a gravitáció. Más magyarázat számukra nem létezik, de a Mars eltűnése borítja az egész „bilit” A Mars holdjai pedig megszokott pályáikon keringenek tovább, búcsút intettek a Marsnak, nekik nem hiányzik, hiszen a Nap a főnökük, mely mágneses gyeplőkkel, szigorúan a pályáikon haladva irányítja őket még időtlen időkig.

A tudományos világ pedig hallgat, ebben nagy az egyetértés, őket nem a Nap vezényli, hanem egy hatalmas érzés az önzés.

Sokan kérdezhetik azt is, hogy, ha ez mind igaz, a blog tartalmára gondolok, miért nem reagál a tudományos világ? Belegondoltak már abba, hogy mekkora érdekeket sért a legújabb tudomány? Orvosok, kutatók, feladják maguktól a biztos, és aránylag nagy jövedelmet hozó kényelmes kutatgatásaikat, amelyek inkább öncélúnak, mint emberi érdekeket szolgálnának.

Mennyit zsebel be egy rákos beteget kezelő orvos, amíg az kipurcan?

Azon gondolkoztak –e már ki ellenőrzi a vezető tudósokat? A sokmilliárdos kutatási pénzek milyen volumenű emberek életét könnyítő eredményeket hoztak?

A politikusok, akik szájhősködésből élnek, és ország vezetők, akik nem csak királyi módon élnek az Önök adóiból, de még az országot és annak lakosságát a mély szegénységbe taszítják, nekik érdekük lenne a legújabb tudomány szponzorálása?

Egy biztos a segítség nem Magyarországról érkezik, pedig elsősorban a magyaroknak szántuk, az Univerzum Irányító Rendszerének mínusz egyen létező magyarjaival együtt!

Azok az idegen társadalmak, amelyek nem tudták értelmezni az inga jelzéseit, már elpusztították önmagukat és bolygóikat is, mert nincs az a tudomány, amely az Univerzum Irányító Rendszere segítsége nélkül az Univerzum összetett, zseniális logikáját kibogozná, mert az értelmes lények által lakott bolygóknak nincs annyi idejük a fennmaradáshoz, az általuk alkalmazott technikák mellett, hogy azt egy lakható bolygó kibírná.

 

A munkám elvégeztem, a továbbiakban lelkiismeretes tudósok folytatják az Univerzum számtalan új felfedezésre váró titkának feltárását, az Univerzum Irányító Rendszerével, a gondolat vezérelt atomprocesszorú számítógép segítségével.

A bizonyítékot hamarosan közzé tehetem.

Az elkövetkezendőkben csak az Univerzum Irányító Rendszerének valamilyen közleményét fogom közvetíteni.

A memória energia szintje a foton test stabilizálója

A memória nyomása a foton testtel azonos, mínusz egy atmoszféra üresen. Az információs elektron minták mennyiségének növekedésével a memória energia szintje emelkedik. Tíz –tizenöt új testbe vonzódás szükséges, attól függően, hogy mennyi információ töltődött a memóriába egy- egy élethossz alatt. Amikor a memória energia szintje eléri a mínusz 0.3 atmoszféranyomást, a foton testet belső egyenletes szívó hatásánál fogva stabilan egyben tartja. Tehát a mínusz 0.3 atmoszférát előállító pozitív elektron minta mennyiségnél a foton test már nem oszlik szét, a memória a foton testtel együtt a mínusz egyes hullámhosszon tovább folytatja a létezést. Ezen a hullámhosszon a memória energia szintjének el kell érnie az egy atmoszféranyomást. Fokozatosan egy fél év alatt, az univerzális hálózatban lévő információs elektron minták „teleportációjával”a memória az egy atmoszféranyomás értékre lép. A teleportáció során nem az eredeti gondolatati minták kerülnek a memóriába, hanem egy teljesen ugyanolyan másik, mivel a memóriában már megtalálható gondolati elektron minták jó alapot nyújtanak a többi bevonzására. Minden minta energia szintje és formája által, mágnes fonalakkal magához tudja rántani a pontosan mellé illeszkedőt. Az illesztési műveletek addig tartanak, amíg a memória energia szintje egy atmoszféra lesz. Az egy atmoszféra elérése jelenti, hogy minden információ kirakásra került, amit idáig az Univerzum Irányító Rendszere megfejtett.

Ha a foton világból, már a foton ember át szeretne kerülni a mínusz kettes hullámhosszra, a memóriájából kiengedi az összes információt, ismét mínusz egy atmoszféranyomásra csökken a memória energia szintje, és ezek után a mínusz két atmoszféra magába szippantja. A memóriája teljesen üres lesz, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog emlékezni semmire. A memória gömbfelületén lévő gondolkodási sémák megmaradnak, ezért nagy vonalakban a lényeges dolgok megőrződnek, de újra kell kezdeni a tanulást. A kvantum testtel sem lesz nehéz, majdnem ugyanolyan gyorsan áramlik be az információ, mint a foton testbe, és a memória energia szintje ott két atmoszféra.

Mínusz egyes hullámhosszon minden egyes élet újra felelevenedik, minden újra éles és eleven lesz, emlékezni fogunk teljes átéléssel, tudni fogjuk mindez velünk történt meg, és kíváncsiak leszünk, a letűnt korok összes történéseire és szereplőire. A régi idők szeretteit újra magunkhoz ölelhetjük, semmilyen kapcsolat nem válik hideggé, ezért a test halálával nem veszítünk el senkit, úgy is mondhatnánk, hogy hosszú utazásokra indultunk, ahonnan a hazatérés korszakokat hidal át. Az emlékezet a memória egész tartalmára vonatkozik, a foton testben újra előhívható, tartalmának újraélésével megvalósul saját történetünkön keresztül, az emberiség kezdeti stádiumától számított időutazás.