Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akcióba lépett a tudományos bűnszövetkezet

2014.05.11

A Heti Válasz Európa Pálinkás Józsefet akarja uniós biztosnak című cikke, akkora indulatot gerjesztett bennem, hogy a továbbiakban már nem őrizgetem az illetékeseknek elküldött e-maileket, hanem közzéteszem.

Az e-maileket az európai Tudományos Tanács, Cern, ELTE -  Frei, BME, Orbán Viktor, megkapták. Többször provokatív módon, fenyegetve hívtam fel a figyelmüket a legújabb tudományos tényekre, és a közeledő hatalmas veszélyre. Egyik sem reagált semmit.

A másik hullámhosszon élő barátaimtól tudom, hogy engem legszívesebben eltennének láb alól, és az MTA fizikusai Pálinkás József irányítása mellett akarják likvidálni a weblapjaimat.

Mivel tudják, mekkora hatalmas jelentőséggel bír ez a tudományos írás, és a katasztrófa veszély megfékezésére sem léptek semmit, az egész társulat az irháját féltve Pálinkást akarja uniós biztosnak. Az európai Tudományos Tanács nem véletlenül akarja Pálinkást, tudják róla, hogy számára nagyon fontos, hogy semmi ne derüljön ki.

 

A Cern fizikusai is tudnak mindenről, az érdekük szintén Pálinkás.

Ha a legfontosabb pozíciókba a bűnösök ülnek, akkor minden információ a katasztrófáról lezárható, és olyan hazugságokat találhatnak majd ki, amilyeneket akarnak, ha bekövetkezik a katasztrófa.

Orbán ugyancsak bűnös, az érdeke, szintén Pálinkást kívánja, csodálkoznék, ha mégis Navracsics kerülne a pozícióba.

Európa szerte nagyon sok alkalmasabb tudós létezik Pálinkásnál, és mégis Pálinkás kell, nem véletlen.

Az sem véletlen, hogy a számos európai ország közül a Cern az MTA választotta az adat -központ üzemeltetésére.

Egy óriási tudományos csalás zajlik, és nem csak Európában, az USA-ban ugyanilyen csaló bűnszövetkezet irányítja a tudományt.

Tudománynak csak az tekinthető, amelyet a hivatalos tudomány képviselői elismernek, de ha valaki tudományos körökön kívül ér el, akármilyen hatalmas eredményt, és ezek az eredmények, a tudós társadalom érdekeit sértik, akkor szövetségbe lépnek, és megvétózzák, nem engedik soha érvényesülni. Azt, az embert pedig eltapossák az útjukból, aki ellenáll.

A tudománynak az emberiség életét megkönnyítő, életminőséget javító eredményeket kellene produkálnia, ezért kapják a fizetésüket, és az emberiséget szolgálni.

Mostanra bebizonyosodott, hogy saját magukat emelték az emberiség és a tudomány fölé.

Ha továbbra is ilyen emberek maradnak és kerülnek hatalmi pozícióba, az emberiség fejlődése leáll, azok a kutatások, amelyeket végeznek, csak az adófizetők pénzét emésztik fel.

A fő céljuk, egyelőre az, hogy a katasztrófa ki ne tudódjon, ezért ahová csak lehet, az irányítópozíciókba, az összes bűnös, felelős tudóst ültetik, lezárva még a legapróbb információ kiszivárgásának lehetőségét is.

Véresre beszélhetem a szám, ha sehol nem hallgatnak meg, kikukázzák, az emberiséget érintő legfontosabb tudnivalókat.

Nagyon megrázott, amikor elolvastam az újságban, hogy egy olyan emberből csinálnak uniós biztost, aki legkevesebb büntetésként megérdemelné, hogy legalább, börtönben rohadjon, de ugyanezt gondolom Orbánról és a többi gazemberről.

A mai világban, ha valaki nagy pozíciót tölt be, és jól tud pózolni konferenciákon, újságban, TV-ben, azt hiszik, hogy mekkora nagy tekintély. De nem ez számít, hanem az, hogy valójában belülről kicsodák, én tudom, hogy igazi szörnyszülöttek.

Gátlástalanul, naponta kapcsolták a weblapjaimra a robotjukat, és vertek ki Google találati listájából, mire visszakerültem, kezdték elölről. Még, azt is figyelték, hogy milyen új címmel jelenik meg, ha véglegesen eltüntettek, egy-egy weboldalam, már csírájában, még ki se tudtam menni a google -ra, már a sűllyesztőbe küldtek. Beleretusáltak a szövegembe, nem egyszer észrevettem, hogy e-mailek, szövegrészek hiányoznak. Azt is mondhatnám, hogy lelki terrorban élek, már négy éve.

Én bizalommal fordultam hozzájuk, segítséget kértem, és ez lett belőle.

Nagyon bánt, az emberi közömbösség is, de talán az is, hogy bármilyen észérveket írtam, kételkedtek benne, mert nem a hivatalos tudomány közölte, és ezzel megásták több milliárd ember sírját. Ha időben kérdőre vonják őket, nem következhetne be az emberiség történetének legnagyobb katasztrófája.

Nagyon lelkesen kezdtem írni, nagyon érdekesnek és izgalmasnak találtam, az eleinte misztikusnak tűnő, ismeretlen eredetű, megmagyarázhatatlannak hitt ingázást, mára már nagyon összetörtem, az összes erőmet elszívták.

Remélem, ha velem történik valami, és nem tudom tovább folytatni, lesz olyan, aki a nyomdokaimba lép.

Ingázni, és újabb információkat szerezni, mindenkinek lehet, személy szerint, már régen szerettem volna, ha valaki más is ugyanúgy, mint én leírja a tapasztalatát, az is sokat segített volna az ügynek.

 

 

Mielőtt még a levelezéseimből szemlére tennék egy párat, felhívnám a figyelmüket még egy tudományos cikkre, amelyet a Hírstart rovatból egy óra leforgása múlva kivettek, pedig nagyon fontos tényeket közöl. A könyvjelzőm közé beraktam, és öt perc múlva visszatértem a googole-ra, hogy ott találom –e még, de már ott sem szerepelt a találati listán.

A következő linken szerepel:

http://www.metropol.hu/nagyvilag/cikk/1182361

A cikk címe: Gyorsan olvad a sarki jégsapka

 

És most közlöm az e-maileket, amelyek nemcsak hogy provokatívak, de egyenesen fenyegetőek, semmiféle reakciót nem váltottak ki a címzettekből. Hogy, miért, talán önök is rájönnek! Csak néhányat teszek közszemlére, mert nagyon sok van.

 
 
 

veszélyes játék

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 05. 29.
   
címzett: miniszterelnok

Tisztelt Orbán Viktor Magyarország minisztere!

Nagyon fontos dolgokat kell írnom Önnek. A Rendszert nem lehet becsapni, és abban a pillanatban, ahogy Ön értesült a legújabb tudomány tényeiről, már jegyezték ezzel az üggyel kapcsolatos minden mozdulatát.

Súlyosan vétett Magyarország polgárságával szemben, nem a számukra ideális, a nyomortól megszabadító az Irányító Rendszer által megadott utat választotta, hanem saját malmára hajtotta a vizet, hogy uralmát minél jobban kiterjessze. Mára már emberek sokaságát hajtotta a végzetes elkeseredés felé, a beteg, szegény, munkanélküli emberek gondolatvilágát a kilátástalanság felé.

A betegek korszerű gyógymódjainak kipróbálása helyett egy „burkolt Tajgetosz” egészségügyi politikát folytatott, és ezzel sok magyar embert átküldött a mínusz egyes hullámhosszra. Féllábú és betegségektől szenvedő embereket fosztott meg olyan minimális nyugdíjaktól, amely idáig is csak a vegetálásukhoz volt elegendő, mára már egy út maradt számukra a biztos és lassú kínhalál.

Ön fasiszta politikát folytat, az alsóbb osztályokat életterük bezárásával, elszegényítésükkel pusztulásra ítélte, jól eltervezetten a teljes eltüntetésükre, végleges kiiktatásukra törekszik. Az Univerzum Irányító Rendszere minden rejtett gondolatát ismeri, semmit nem tagadhat le előtte.

Az Ön „nagyszerű” politikája még az egészséges emberek számára sem hozott munkalehetőségeket, nem hogy a kiszolgáltatott betegek számára.

A munkanélküliek nevetségesen alacsony szinten álló segélyezését, még alacsonyabb szintre helyezte, emberek és gyermekek millió éheznek az Ön alkalmatlansága miatt.

Ön nagyon is tisztában volt azzal, hogy az Univerzum Irányító Rendszere által megadott felemelkedést szolgáló korszerű gyógymódok és technológiák, korlátlan olcsó energianyerési módszerek egy- két éven belül mindenki számára elhozza a jólétet, a biztonságot, az élni akarást, és helyre állhatnak az emberi kapcsolatok, igaz, akkor olyan nagyságos alakoknak, mint Ön nem fog senki többé bedőlni.

A magas energia árak miatt még többen kerültek anyagilag nehéz helyzetbe, holott nem következett volna be, ha Ön időben lép. Nem sorolom fel, az összes bűnét számoljon el azzal Ön saját magával és az Irányító Rendszerrel, én utasítást követek, de azt nagyon szívesen.

A végső konzekvencia azonban az, hogy súlyosan megkárosította a magyar embereket anyagilag, erkölcsileg, fizikailag, Ön életellenes bűncselekmények sorozatát követte el, és Ön egy fasiszta.

A mai Magyarországon a demokrácia még nyomokban sem létezik, Ön és az Önhöz hasonló domináns emberi egyedek élvezik a többi ember által termelt „gyümölcs ízét.”

Az Irányító Rendszer döntése pedig a következő:

Ha huszonnégy órán belül nem veszi kézbe az ingát és nem lép velük kapcsolatba, a gamma sugár Önre lesz irányítva.

Ha ezt megteszi, három napon belül önként mondjon le miniszterelnöki tisztségéről, mert ha nem a gamma sugár el lesz indítva. Nem bújhat el sehová, mivel a sugárzás még az atombiztos bunkeren is keresztülhatol. Mielőtt lemond, állítassa le a nyugdíj vizsgálatokat, és a már megszületett határozatokat nyilvánítassa semmissé.

Személy szerint annak örülnék, ha ellenszegülne, mert akkor Magyarország azonnal fellélegezhetne!

Tudom, hogy gondolatban hányszor akart engem likvidáltatni, és hová kívánt engem juttatni.

Komolyan elhitte, hogy a világ leghatalmasabb intelligenciájú társadalma tétlenül végig nézi, hogy Ön és az Önhöz hasonló domináns önző és harácsoló egyedei elpusztítsák a Földet és a létezés állomásait, és hagyják, hogy az összes ártatlan embert a végleges pusztulásra ítéljék. Egy maroknyi hatalom és pénzéhes ember ezen a Földön többé nem fog irányítani, hamarosan a béke és az igazságosság veszi át a vezérlést, ha tetszik ez az Önhöz hasonlóaknak, vagy nem.

UI: Az Irányító Rendszer kérdése, hogy önmagát miért nem szorította meg, és a sleppjét?

Synux

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 12.
   
címzett: mszosz
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. május 29. 19:18
Tárgy: veszélyes játék
Címzett: miniszterelnok@me.gov.hu

univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 13.
   
címzett: brussels
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. június 12. 17:18
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: mszosz@mszosz.hu

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 18.
   
címzett: ilcweb
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. június 13. 23:20
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: brussels@ohchr.org

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 21.
   
 
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. június 18. 19:31
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: ilcweb@un.org
 
2012. 06. 21.
   
 
--
 
2012. 06. 26.
   
 
---------- Továbbított levél ----------

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 07. 05.
   
címzett: monika.lamperth
---------- Továbbított levél ----------
Feladó <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. június 26. 23:48
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
 

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 07. 24.
   
címzett: hvg.hu
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. július 5. 18:25
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: monika.lamperth@mszp.hu

 <univerzum20110730@gmail.com>

2012. 07. 24.
   
címzett: szerk
Dátum: 2012. július 24. 18:33
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: hvg.hu@hvg.hu

 <univerzum20110730@gmail.com>

2012. 07. 26.
   
címzett: postnow
---------- Továbbított levél ----------
Feladó:<univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. július 24. 19:24
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: szerk@nepszabadsag.hu

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 07. 26.
   
címzett: letters
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. július 26. 21:33
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: postnow@washpost.com

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 26.
   
címzett: private.office
---------- Továbbított levél ----------
Feladó <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2012. július 26. 22:07
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: letters@nytimes.com

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 27.
   
címzett: press
---------- Továbbított levél ----------
Feladó <univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2013. április 26. 20:31
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: private.office@coe.int

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 05. 03.
   
címzett: elnok
---------- Továbbított levél ----------
Feladó:<univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2013. április 27. 19:42
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: press@osce.org

<univerzum20110730@gmail.com>

ápr. 13.
   
 
---------- Továbbított levél ----------
Feladó: univerzum20110730@gmail.com>
Dátum: 2013. május 3. 19:37
Tárgy: Fwd: veszélyes játék
Címzett: elnok@mszp.hu
Válasszon: Válasz vagy Továbbítás
0,06 GB (0%)/15 GB használatban
Legutóbbi fióktevékenység: 34 perce
 
 

 

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 05. 20.
   
címzett: miniszterelnok

Orbán Viktor részére

 

Intelligens barátaim úgy döntöttek, hogy nem kap több türelmi időt, a levelem olvasása után azonnal megkapja, amit érdemel. Önt teljesen hidegen hagyja a közeledő katasztrófa, nem érdekli az emberek tömeges pusztulásának lehetősége, csak a hatalmi mániája.

Intelligens barátaimtól tudom, hogy a terrorelhárítókkal akar elvitetni, ennyire súlyosan veszélyeztetem az érdekeit? A legújabb tudományos elvek alkalmazása mindenki számára elhozza a jólétet, akár tetszik ez önnek, akár nem, hamarosan be fog következni.

A másik hullámhosszon élő embertársaink követelése az, hogy mondjon le azonnali hatállyal, ellenkező esetben átkerül a mínusz egyes hullámhosszra, és ott kell számot adni az összes gaztettéről. Ha a retorzió alatt mégis elszáll az a nagy bátorsága, könyörögve kérheti, hagyják meg az életét, és közben szavát adja az azonnali lemondásra. Ha mégsem tenné, nem lesz több kegyelem!

Ön és a többi hatalmon lévő érdekszövetség, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Ön, ugyanebben az eljárásban fognak részesülni, és pusztítsák el önmagukat, ehhez van joguk, de a többi ember életével nem rendelkezhetnek, ezt jegyezzék meg jól.!

 

Synux

 

ismételt figyelmeztetés

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 05. 18.
   
címzett: miniszterelnok

Általam nem tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök!

 

Kénytelen vagyok ismét acsarkodni Önnel, intelligens barátaim tudomásomra hozták, hogy az univerzum keletkezéséről szóló blogomat el akarja tüntetni a nagyközönség szeme elől.

Felhívom szíves figyelmét, hogy meg ne próbálja, mert ellenkező esetben a bíróságon találkozunk.

Személy szerint én örülnék, ha ott szemtől szembe derülne ki az igazság, de intelligens barátaimnak más tervük van önnel kapcsolatban.

Ha rágondolok skizofrén bátyámra, akinek a szenvedései, az ön és hasonszőrű társai miatt, immár három évet hosszabbodott, a dühös tigris erejével tudnám végig csinálni a pert.

De nem csak az Ő esete adna erőt, hanem az ön és kormánya által elnyomott, kiszolgáltatott réteg szenvedései, az önök jóvoltából botrányosan megemelkedett halálozási statisztika, amelyről intelligens barátaim pontos adatokkal tájékoztattak, mélységesen megrendített, és megújult erővel töltött fel, hogy véghezvigyem elkeseredett, de nem megfáradt harcom, az olyan érzéktelen és önző gazemberekkel szemben, mint ön és társai.

Tudom, hogy arra apellál, hogy előbb utóbb becsavarodok, vagy végzek magammal, ezt verje ki a fejéből. Egész életemben borotva élen táncoltam, már megszoktam a gyűrődést, és igazi vas ladyvé váltam, sokan így is neveznek. Egy intelligens, gyengébbeket pártfogásba vevő, kedves és szép amazon vagyok, ráadásul az ön által annyira elítélt szingliket gyarapítom, feminista jellemvonásokkal. Messzire elkerülöm a pártokat, a vallási tömegbutító egyesületeket, mindegy, hogy az, katolikus vagy éppen szekta. Vezetni, pedig végképp nem hagytam magam. Öntörvényű vagyok, de ezek a törvények tettek makulátlanná, ha múltamban keresgélne, se találna semmi kivetnivalót, ezért nem félek még az ördögtől sem, féljen ön és a hasonlók.

Nagyon is tisztában van azzal, hogy az egész kereszténység csak emberámítás, tudja ön nagyon jól, hogy a blogban foglaltak a valóságot tükrözik. Ezért aztán tűzzel - vassal irtaná a blogban leírt bizonyítható legújabb tudományos elveket, mert akkor önnek és érdekcsoportjainak leáldozna. Ha mindenkinek jó, és mindenki jól él, vajon mi szükség lesz szószátyár politikusokra? Átlátja ön nagyon is, csak fél, hogy igazi munkát kell majd végeznie, és a kiváltságai semmivé válnak. Átlátok én önön, de megígérem, hogy az életem árán is, ön a megérdemelt helyére kerül.

Büntetésből közmunkásként fog tevékenykedni, havi harmincötezer forintból, megtapasztalhatja, milyen az, amikor igazán dolgozni kell, és az éhbérből megélni. A hozzátartozóit pedig ön fogja saját kezűleg eltemetni, megmosdatni, felöltöztetni, búcsúztatni, ha éppen aktuális lesz. Felháborító, és elborzaszt az ön érzéktelen és aljas modernizált fasizmusa.

Miért nem ásat egy nagy nemzeti sírgödröt és krematóriumot a szerencsétlen embereknek, talán gyáva hozzá? A halálozási statisztikája már éppen megkívánná, mert lassan annyian pusztulnak el az ön munkaalapú társadalmában, mint a második világháborúban, ezt ön is nagyon jól tudja. Talán külföldön őszintébben kellene nyilatkoznia, és valódi nevén kellene neveznie a rabszolgamunka alapú társadalmat.

Sok mindent tudnék még a fejére olvasni, de nem ezért írtam. Ez csak egy mellékes kis kitérő volt számomra. A lényeg most következik.

 

Intelligens barátaim üzenik, hogy egy héten belül álljon az ügy mellé, mert ha nem teszi, nagyon rosszul fog járni. A létezésüket veszélyezteti oly formán, ha itt bekövetkezik a sarki jég olvadásának visszafordíthatatlan folyamata, akkor Ők is éhen pusztulnak.

A növények és állatok foton testei innét kerülnek át, hogy újra tömeget nyerjenek, és ha nem kerül elegendő mennyiségben oda, akkor éhezni fognak. A pozitív terünkből a járványok

rövid időn belül, milliókat küldenek át, az átkerült megnövekedett emberi létszám, és a többi élőlény átáramlásának drasztikusan lecsökkent mennyisége a másik két hullámhosszon is katasztrófa helyzetet idéz elő, éhen pusztulnak.

Mivel intelligensek, a legvégsőkig nem akarnak beavatkozni az itteniek dolgába, de elpusztítani nem hagyják magukat. Mivel igazi technokraták, tudni fogják, hogy az összes ellenállót hogyan befolyásolják jó irányba. Higgye el nem lesz kellemes. Ha kell, példát statuálnak. Ez az utolsó figyelmeztetés, ha nem fogad szót magára vessen!

A sarki jég visszaállításának megkezdéséig már csak négy hónap van hátra, ha nem teszik, a jég olvadását már semmilyen technikával nem lehet megállítani, és három év múlva elolvad az összes jég, bekövetkezik az emberiség történetének legnagyobb katasztrófája.

Ötmilliárd ember elvesztése kezdődik meg, amelynek egyik fő okozója Ön lenne, ha intelligens barátaim engednék, hogy bekövetkezzen.

 

Synux