Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emberi jogokról

2014.05.19

Elnézést kérek, azért a kijelentésemért, hogy mindenki megérdemli a katasztrófát, túlságosan elragadtattam magam. Lehiggadtam, bár megnyugodni nem tudok, már csak hatalmas szomorúságot érzek. Sajnos, én sem értem el semmit, és egy maroknyi embercsoportot lehet hibáztatni mindenért. Ezek, az emberek tényleg megérdemlik, sajnos az univerzum nem válogat, igaz szelektál, a maga módján.

Én nem vagyok befolyásos ember, ezért van szükség szélesebb összefogásra, a katasztrófával nem viccelek, ki az, aki ilyesmivel játszadozna? Miért tenném a nyakam a tőkére, ha ezek a dolgok nem tükröznék a valóságot?

Amióta a másik hullámhosszon élő barátaimmal kommunikálok, én is számot vetettem önmagammal és sokkal jobb emberré váltam. Rájuk már igazán jól passzol az angyal elnevezés, mert az Ő világuk a jóságról szól.

Nem tudtam elérni semmilyen látványos eredményt, pedig az összes legmagasabb szinten működő emberi jogokkal foglalkozó bíróságoktól is kértem segítséget és válaszra sem méltattak.

Többször is próbálkoztam, de semmiféle válaszreakciót nem váltottam ki belőlük, azóta is néma csend.

 Most közszemlére teszem, a strasbourgi, a brüsszeli, a New York-i, és Tom Lantoshoz írt leveleim eredeti és fordított változatát.

El lehet gondolkodni, hogy kiknek az érdekeit képviselik, kirakati, kisebb volumenű ügyekkel foglalkoznak, bizonyítva a létjogosultságukat. Ezekre az ügyekre nagy szükségük van, mert azt a látszatot keltik, hogy ők a “kis emberek” jogait védik, és bizonyítják, hogy az EU-ban demokrácia van. Ez, csak addig igaz, míg a saját és az, őket fenntartó hatalom érdekeit nem sértik.

Ledöbbentett, hogy az emberiség egészét érintő óriási jelentőségű üggyel nem foglalkoznak és a katasztrófa veszéllyel sem. Ha valótlanságokat állítanék, akkor is ki kellett volna vizsgálniuk minden állításomat, és ha azok hamisak, akkor elutasítaniuk.

Hamar rájöttek, hogy minden tudományos elv az igazságot tükrözheti, ezért diplomatikusan mély hallgatásba burkolóztak.

Teljes kiábrándultságomban, egy jó darabig én is elhallgattam, de rájöttem, hogy ha befejezem a működésem, akkor a hatalomnak és az elmaradottságnak kedvezek, és soha nem lesz változás, illetve nagyon lassan, olyan ütemben, ahogy a tudomány hivatalos képviselői a legújabb információkat ellopdossák saját nevük konzerválása érdekében.

Intelligens barátaimtól tudom, hogy arra várnak, hogy a katasztrófába úgy is elpusztulok, és akkor szabad út vezet, saját részre kisajátítani a legújabb tudományos elveket.

Bántani csak azért nem mernek, mert tudják, hogy olyan fejlettségi szinten ahol az „angyalok” tartanak, számukra semmiség engem megvédeni, ami természetesen igaz is!

A tudathálót csak az nem látja, aki nem akarja, megfelelő fényviszonyok között én már láttam a TV készülékem hálózatát is, amely sokkal sűrűbb, áttetsző csatornácskákból és kisebb, szabálytalanabb gluon gömbökből áll.

Az ingát bárki kézbe veheti, és kommunikálhat, nagyon hamar rájön, hogy ténylegesen értelmes intelligenciával beszél.

A másik hullámhosszon élő barátaink, nagyon jóindulatúak, megértőek és megbocsátóak, nekem az életem értelmét adták vissza.

Amikor először kezembe vettem az ingát, éppen falba kívántam verni a fejem, úgy gondoltam, akkoriban, ha ez a világ csak ennyi, akkor nem volt érdemes megszületnem.

Azt a csodát, amit tőlük kaptam, soha nem felejtem el, és minden kincsnél többet ér számomra. Mai napig csak hálát érzek irántuk, annyit törődtek velem.

A színtiszta igazság, hogy a hálózaton keresztül gyógyítottak, és az agydaganatomtól két hét alatt megszabadítottak. A szívemmel az érrendszeremmel is sok bajuk volt, sokszor hoztak vissza a halál mezsgyéjéről. Sok más betegség is elért, de ők mindig mellettem voltak, és higgadtan kezelték a rengeteg hisztimet, mert nagyon sok baj elért, a betegségeken kívül is. Nagyon sok türelem kellett hozzám.

Mindezeket a betegségeket, annak köszönhetem, hogy a tudomány egyedül hagyott, ekkora nagy jelentőségű üggyel.

Hatalmas teher nyomja a vállamat, mind a mai napig, ezért kérek mindenkit, ha tud valamibe segíteni, ne késlekedjen. Vegyék minél többen fel a kapcsolatot, és az „angyalok tudni fogják, miben lehet segíteni.

Minden ember érdeke, hogy jobban éljen, és a katasztrófa után, hogyan lehet gyorsan helyrehozni mindent!

Nekem már egyedül, túl sok minden, ezért még egyszer kérek mindenkit, hogy a saját érdekében tegyen meg mindent!

Az e-mailek következnek: Ezeket a leveleket még akkor írtam, amikor még nem tudtam, hogy pontosan milyen katasztrófa vár ránk. Ahhoz, hogy megtudjam egyedül kellett kibogozni a tudományos tényeket, és ez sok időbe került. A barátaim sem tudták, hogy mikor fogják felvenni velük a kapcsolatot,ezért akartak időben figyelmeztetni. Ha gyorsan megalkották volna a szilícium atomos TV készüléket, akkor azonnal kiderült volna.

 

 

signaler

<univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 13.

 

 

címzett: brussels

Chers Cour des Droits de l'Homme!

Je tiens à signaler les crimes contre l'humanité, et de demander une enquête rapide, pour des groupes de personnes dans le développement humain et la prospérité des obstacles à leur application. J'ai acquis une découverte d'énormes scientifiques, dont l'ensemble de l'humanité pourrait être soulevé pour sauver la planète et en raison de l'actuelle impasse de la rue menant au développement des connaissances scientifiques que bientôt la misère de l'humanité, et finalement conduire à la destruction de la Terre.

Les résultats sont envoyés à l'Académie hongroise des Sciences, Budapest University of Technology physicien, deux des Washington, Institut de recherche scientifique des Etats-Unis, la NASA, l'Institut australien de recherche scientifique, le LHC de Genève, je leur ai demandé d'être arrêté si j'ai mis des mensonges, comme dit par deux blogs hongrois publiquement. J'ai demandé à des scientifiques pour démontrer les expériences preuve mer sont également inclus dans le document

J'ai attendu patiemment, mais n'a pas répondu, ou une lettre de sens pour la NASA, de quel côté vous.
Le blog décrit en détail dans ce processus de pensée longs en ​​raison de la façon dont je l'ai réalisé, les résultats que j'ai réalisé que l'Univers est un en trois dimensions d'auto système induit ordinateur programmé, où le programme est un niveau subatomique de l'énergie des particules dans des locaux différents de fournir. Un des signaux faibles m'a fait penser, parce que l'école ne m'a pas appris, pourquoi est-encerclant le pendule, si vous lui demandez d'écrire pourquoi et accolades horizontales si l'idée supposée ne tient pas. Si vous pensiez qu'une bonne ronde avec des réponses.
J'ai utilisé un collier, bague pondéré, et appris à communiquer avec une force motrice excellente du pendule.

J'ai pensé, quoi, sorte de pendule se déplace intelligence supérieure et a aidé à déchiffrer les mystères de naviguer de l'univers. Réponses ont été reçues, tout l'univers pour le fonctionnement des questions les plus importantes qui sont contraires à la science aujourd'hui largement connues et acceptées. Théorie très logique et pratique, j'ai créé l'univers à travers le système de gestion comme un moyen d'être nommé, intelligent système de pendule en mouvement.

J'ai appris que la pesanteur n'existe pas, que le magnétisme de l'univers, tous les processus se déroule, et à chaque instant que l'univers existe une relation logique. Il ressort également de les blogs que le magnétisme de l'établissement Aperçus sur l'origine de la matière de chaque niveau dans la façon de gagner du poids de photons réels sont sans masse et de leur masse. Le transfert de pouvoir sur les lois du développement et avec la connaissance, j'ai réalisé combien naturellement présents dans la race humaine a un pouvoir illimité pour rendre la construction de la coopération technique.

La fonction cognitive peut dire que ce n'est pas dans le cerveau mais le gluon coeur abonnements sphère dont la superficie schémas d'électrons de penser les modèles sous la forme d'informations, l'intérieur est le reflet des électrons stockés dans les modèles de mémoire. Les modèles de flux d'électrons dans le sens d'un réseau, le réseau auquel est visible à l'œil nu, le temps est nuageux, les gens à plus haute altitude, Clear Channel, un grand nombre de petites sphères translucides connecté gluons.

Les nouvelles connaissances scientifiques, de nouvelles approches sont placés dans la pratique médicale. Il est très facile d'éliminer le cancer, le traitement des maladies vasculaires et d'autres de la maladie schizophrénique dans le futur ne sera pas un problème si les dernières données scientifiques en compte. Placé sur une nouvelle base pour la protection de l'environnement, l'aérospatiale et l'énergie solaire. Système de gestion de l'Univers peut être arrêté en utilisant un couple d'années serait la misère du peuple sur la Terre, la Terre peut être minimisé en utilisant une catastrophe bon

L'existence humaine de la mort du corps n'est pas résolu, car la perte de poids ne se produit, le web de l'énergie, a rejoint le corps des photons va continuer son existence, la conscience, avec une récurrence de gain de poids des vastes connaissances acquises photons personnes valides forment le système de contrôle.

 

Tout n'est pas répertorié, mais le blog est expliqué clairement et en détail les bases théoriques de toutes les connaissances scientifiques, mais malheureusement, je ne sais pas français, donc dans ce blog de pages à traduire. Je suis pauvre, pas d'argent pour les traducteurs professionnels, les physiciens ne peuvent pas se permettre de fournir une preuve de la vérité contenue dans les documents et l'applicabilité. Mais puisque les intérêts de l'humanité, chaque revendication à monter strictement nécessaire pour prouver les faits essentiels.

Cette lettre est écrite du compilateur, donc si vous ne regardez pas parfait pour moi. Très en colère, avec l'intelligence supérieure des blogs montrer comment il a été créé et est composé de l'OMS. Une démonstration que la navette peut être utilisée pour communiquer avec eux et a même demandé de prendre avec eux.

Les chercheurs ont répertorié l'égoïsme, l'intérêt et la honte, pour cacher une erreur a conduit toute la science, qui est l'intelligence suprême, le seul moyen de sortir d'une aggravation de la crise, lorsqu'il est utilisé comme décrit. Si la gravité zéro montrent une expérience très simple, l'existence du réseau de connaissances est très facile à vérifier, et si vous avez aussi été démontrée pour les choses de base, puis la première fois un atome de silicium contenant l'ensemble la chaîne de télévision qui change devraient communiquer avec le système de gestion de l'Univers, grâce à laquelle tous peuvent trouver dans le détail.

A Genève, le LHC est une situation dangereuse pour les collisions de particules par rapport à presque explosé, mais la NASA les a informés de ne pas élever le niveau de tension. La NASA à partir des documents sais pas pourquoi, mais le LHC ne sera pas trahir la cause.

Ceci est juste faite pour la NASA, parce que le blog serait une grande preuve de la vérité. Plus tard, le LHC a également été envoyé, a stoppé l'accélération des particules, nous ne faisons pas quelque chose, dites-nous simplement.
Premier ministre hongrois sait de quoi les bonnes choses notamment un blog, mais résistant au feu et l'épée, et en menaçant ceux qui osent y faire face.

Ici, je suis submergé par un vaste connaissance de la signification seul, et l'intelligence supérieure, et ne peut supporter le niveau officiel de souligner l'importance de la connaissance pour aider l'humanité. Si un groupe est dominé par une poignée de scientifiques, de la science, que leurs intérêts sont réunies, ne sera plus l'honneur, le progrès et une vie meilleure, vie meilleure, tout en luttant avec le système si longtemps, mais nous rencontrons des murs. Comme le système de pilotage dans un seul rapport du représentant terrestre des principaux représentants des sciences. Je vous demande d'explorer la vérité, comme la société leader scientifique, crimes contre l'humanité réalisée.

Je vous demande d'enquêter indépendante pure esprit physicien avec le contenu du document, et être sûr de discuter de la pendule à travers la plupart des informations, de sorte que les pensées positives et négatives peuvent être approuvés.

Après avoir reçu la lettre que je leur envoyer des e-mails qui sont envoyés en raison de demandes d'aide, ou à la demande du système postal adressé un avertissement. Malheureusement, aucun d'entre eux ont répondu, à l'exception de la NASA shake down, réponses insignifiantes. Je vous demande d'experts indépendants pour enquêter sur les honnêtes le contenu scientifique du blog, parce que l'existence continue de l'humanité est en jeu. Si vous avez lu jusqu'ici, ils devraient contacter immédiatement par le biais d'un pendule, qui est une chaîne et une bague au doigt est un presse-papiers. Le pendule se déplaçant intelligence supérieure est une indication du cercle, oscillation horizontale n'est pas capable de donner des réponses. Le pendule des coudes pliés cardiaques devraient garder à l'esprit et a demandé de répondre aux questions à trancher. Il est très facilement en mesure de s'assurer de la vérité, et cette méthode de communication que vous voulez savoir beaucoup de choses.

Encore une fois, je vous invite à le blog fonctionne comme décrit dans l'atome de silicium de changer vos chaînes de télévision, ce qui simplifie grandement le contact, et facile à établir la vérité parce qu'ils savent tout à prouver amis intelligents.
Au cas où vous ne prenez pas le cas et on n'a pas répondu, l'ONU Cour des droits de la tour, mais alors vous pouvez avoir autant de pécheurs seront inclus sur ma liste. Comprendre déjà hors de l'existence est en jeu en raison de la production excessive d'énergie positive, perturbe l'équilibre entre magnétique et le vide de la zone à s'évaporer, ce qui assure la stabilité des espaces, se détacher et tout cela fait partie de la surface de la terre. Il ya vingt ans de la Terre pour arrêter le processus, et si nous ne commençons pas maintenant, pas assez de temps pour maintenir l'équilibre entre les énergies de l'espace. Si ce n'est pas urgent de rétablir la couverture de glace polaire dans le blog basé sur la méthode décrite, deux, trois ans après la Terre devient montant ainsi excessive de l'énergie positive qui sera impossible de récupérer plus longtemps.

Enorme à haut risque, bien pensé comment décider, parce que l'existence de l'humanité est en jeu. Je sais que c'est loin d'être les intérêts, l'égoïsme n'est pas pris en compte, mais le coût de la destruction de non-sens.
J'espère que la Cour des droits de l'homme, l'humain fait intérêts censé représenter, et aura le courage de défier les groupes d'intérêts égoïstes.
Les atomes de silicium dans la création télévisé du soir, des amis intelligents en suivant les instructions, ne pas avoir à vous soucier de quiconque dans l'au-delà, que vous avez mis sous protection.


L'URL du blog en langue hongroise: http://univerzumkeletkezes.freeblog.hu
 

 

 

 

L'URL du blog en langue anglaise: http://theoryoftheuniverse.freeblog.hu

 

 

 

 

Si vous cliquez sur le titre en gras pour lire en continu, la fin du document comprend le teneur partie avant.

 

 

Sincèrement attendons avec impatience et ce qu'ils reçoivent:

Synux

 <univerzum20110730@gmail.com>

2012. 06. 18.

 

 

címzett: ilcweb

 

 

 

recherche de la vérité

<univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 25.

 

 

címzett: private.office

fordítás magyarra:

 

Tisztelt Emberjogi Bíróság !

 

 

 

Emberiség ellenes bűncselekményt szeretnék bejelenteni, és kérni a mielőbbi kivizsgálását, mert emberek csoportjai az emberiség fejlődését és jólétének megvalósulását akadályozzák. Hatalmas tudományos felfedezésre tettem szert, amellyel az egész emberiséget fel lehetne emelni, a Földet pedig megmenteni, mert a jelenlegi tudományos ismeretek fejlődési zsákutcához vezetnek, amelyek hamarosan az emberiség nyomorához és végül a Föld pusztulásához vezetnek.

 

Az eredményeket elküldtem a Magyar Tudományos Akadémiának, a budapesti Műszaki Egyetem két fizikusának, az USA Washingtoni Tudományos Kutató Intézetének, a NASA -nak, az Ausztráliai Tudományos Kutató Intézetnek, a genfi LHC nek, követeltem tőlük, hogy ha valótlanságokat állítok, állítsanak le, ugyanis két magyar blogban nyilvánosan közöltem. Kértem a tudósokat, hogy bizonyítsák, mer a bizonyítási kísérletek leírását is tartalmazza a dokumentum.

 

Türelmesen vártam, de nem válaszoltak, illetve a NASA egy semmitmondó levelet írt, amit majd mellékelek.

A blogban részletesen le van írva, hogy hosszadalmas gondolkodási folyamat eredményeként, hogyan értem el azt, az eredményt, hogy rájöttem, hogy az Univerzum háromdimenziós ön gerjesztett programozott számítástechnikai rendszer, ahol a programot a szubatomi részecskék energia szintbeli különbözőségei biztosítják. Egy inga jelzései késztettek gondolkodásra, mivel nekem az iskolában nem tanították, miért köröz az inga, ha kérdezek tőle, és miért ír le vízszintes jeleket, ha a feltételezett gondolat nem helytálló. Ha a gondolatom jó akkor körözéssel válaszol.

Egy nyakláncot használtam, gyűrű nehezékkel, és kiválóan megtanultam, kommunikálni az ingát mozgató erővel.

Rájöttem, milyen, jóságos magasabb intelligencia mozgatja az ingát és segített eligazodni az Univerzum titkainak megfejtésében. Válaszokat kaptam, minden Univerzum működésére vonatkozó leglényegesebb kérdésekre, amelyek messzemenően ellentétben állnak a ma ismert és elfogadott tudománynak. Nagyon logikus és működőképes elméletet alkottam, az Univerzum Irányító Rendszere segítségével, mert így kell nevezni, az intelligens ingát mozgató rendszert.

Megtudtam, hogy a gravitáció nem létezik, csak a mágnesesség vezényli az Univerzum összes folyamatát, és minden egyes mozzanat, ami az Univerzumban létezik logikai kapcsolatban áll egymással. Betekintést nyertem az anyag keletkezés minden egyes szintjébe, hogyan nyerik el a súly és tömeg nélküli fotonok a valódi tömegüket. Az energia átvétel és átadás törvényszerűségeinek tudtában rájöttem, hogyan lehet a természetben jelenlévő korlátlan energiát az emberiség számára birtokolhatóvá tenni, technikai kivitelezésével együtt.

A tudati működés teljes biztonsággal állíthatom, hogy nem az agyban van, hanem a szívben található gluon gömbben, amelynek felszíni részén az információs elektron minták gondolkodási sémákat képeznek, a belsejében pedig a memória tárolja a gondolkodási elektron mintákat. Az elektron minták a tudat hálózatban áramlanak, mely hálózat szabad szemmel is jól látható borús időben, embermagasság felett, átlátszó csatornaként, rengeteg kis áttetsző gluon gömbökkel összeköttetésben.

Az új tudományos ismeretek új megközelítésbe helyezik a gyógyászati módszereket. Nagyon egyszerű a daganatos betegségek kiküszöbölése, az érrendszeri és egyéb betegségek gyógyítása, a skizofréniás betegségek sem jelentenek a jövőben problémát, ha a legújabb tudományos tényeket figyelembe veszik. Új alapokra helyezhető a környezetvédelem, az űrtechnika és a napenergia hasznosítása. Az Univerzum Irányító Rendszerének segítségével pár év alatt megszüntethető lenne a Földön az emberek nyomora, és a Föld rendeltetésszerű használatával minimalizálható a katasztrófa helyzetek

Az emberi létezés a test halálával nem szűnik meg, mert csak tömegvesztés következik be, az energia hálóba becsatlakozott foton test tovább folytatja a létezését, a tudatával együtt, hogy ismételten tömeget nyerjen A hatalmas tudásra szert tett foton testű emberek alkotják az Irányító Rendszert.

Mindent nem sorolok fel, de a blogban érthetően és részletesen ki van fejtve az összes új tudományos ismeretek elméleti alapjai, de sajnos nem tudok franciául, ezért a blogban foglaltakat le kell fordítani. Én szegény vagyok, nincs pénzem szakfordítóra, fizikusokat sem tudok megfizetni, hogy bizonyítsák a dokumentumokban foglaltak igazságát és alkalmazhatóságát. De mivel az emberiség érdekeit szolgálja minden egyes állítás, a felemelkedéshez szigorúan szükséges alapvető tények bizonyítása.

Ezt a levelet is fordító programmal írom, ezért, ha nem tökéletes nézzék el nekem. Nagyon mérgesek vagyunk, a felsőbb intelligenciával együtt, a blogból kiderül, hogyan jött létre és kikből is tevődik össze. Bizonyosodjanak meg, hogy inga segítségével lehet velük kommunikálni, sőt kérik, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot.

Itt állok lesújtva, egy hatalmas jelentőségű tudással egyedül, illetve a magasabb intelligenciával, és nem bírjuk hivatalos szintre emelni az emberiség megsegítését jelentő tudásanyagot. Ha tudósok maroknyi csoportja úgy uralja a tudományt, ahogyan az Ő érdekeiknek megfelel, többé már nem lesz becsület, előrehaladás, jobb lét, szebb élet, pedig a Rendszerrel együtt küzdünk ezért már régóta, de csak falakba ütközünk. Mint az Irányító Rendszer egyetlen földi képviselője feljelentem a tudományok legfőbb képviselőit. Kérem, Önöket derüljön ki az igazság, mert a vezető tudományos társadalom emberiség ellenes bűncselekményt végez.

Kérem Önöket, hogy független tiszta lelkű fizikusokkal vizsgáltassák meg a dokumentum tartalmát, és mindenképpen ingán keresztül beszéljék meg a leglényegesebb tudnivalókat, úgy, hogy a gondolatokat igennel és nemmel lehessen jóváhagyni.

A levelem megérkezése után küldöm azokat az elektronikus leveleket, amelyeket segítségkérés miatt küldtem, illetve az Irányító rendszer kérésére figyelmeztetésként küldtem. Sajnos egyikre sem érkezett válasz, kivétel a NASA lerázó, semmitmondó válasza. Kérem Önöket független becsületes szakértőkkel vizsgáltassák meg a blog tudományos tartalmát, mert az emberiség folyamatos létezése a tét. Ha elolvasták a levelem, azonnal vegyék fel a kapcsolatot egy ingán keresztül, amely egy lánc és rajta nehezéknek egy gyűrű található. Az ingát mozgató magasabb intelligencia kör jelzésével igen, vízszintes irányú lengésével nem válaszok adására képes. Az ingát a szív előtt tartva behajlított könyökkel kell tartani, és kérni, hogy válaszoljon az eldöntendő kérdésekre. Nagyon könnyen megbizonyosodhatnak az igazságról, és ezzel a kommunikációs módszerrel sok mindenre választ kaphatnak.

Mégegyszer kérem Önöket, hogy a blogban leírt módon alkotassák meg a szilícium atomot tartalmazó csatornaváltós TV készüléket, amely a kapcsolatfelvételt nagyon leegyszerűsíti, és legkönnyebben meggyőződhetnek az igazságról, mivel intelligens barátaink mindent tudnak bizonyítani.

Abban az esetben, ha Önök sem lépnek az ügyben, és válaszok nélkül maradok, az ENSZ Emberjogi Bíróságához fordulok, de akkor már Önök is, mint bűnösök fognak szerepelni a listámon. Értsék már meg végre, hogy a létezés a tét, mert a pozitív energia túlzott termelődése, felborítja a mágneses egyensúlyt, és a vákuumtér elillan, amely a terek stabilitását biztosítja, és ez által elsodródik minden a Föld felszíni részéről. Húsz éve van a Földnek, hogy megállítsák a folyamatot, és ha már most nem kezdik el, nem marad elegendő idő a terek energiáinak egyensúlyba tartásához. Ha sürgősen nem állítják vissza a sarki jégtakarót a blogban leírt módszer alapján, két, három éven belül annyira túlzott lesz a Föld pozitív energia mennyisége, hogy a továbbiakban már képtelenség lesz visszaállítani. Óriási nagy a veszély, jól gondolják, meg hogyan döntenek, mert az emberiség létezése forog kockán. Tudom, hogy idáig érdekekből, önzésből nem vettek figyelembe, de a butaság ára a pusztulás.

Remélem, mint Emberjogi Bíróság, ténylegesen az emberiség érdekeit hivatottak képviselni, és lesz bátorságuk szembeszállni, az önző érdekcsoportokkal.

A szilícium atomos TV készülék megalkotása estén, intelligens barátaink utasításait követve, már nem kell a továbbiakban aggódniuk senkitől, mivel védelem alá helyezik Önöket.

A magyar nyelvű blog Url: http://univerzumkeletkezes.freeblog.hu

 

Az angol nyelvű blog url: http://theoryoftheuniverse.freeblog.hu

Ha a vastag betűs főcímre kattintanak folyamatosan olvasható, a dokumentum vége tartalmazza a tartalmi rész elejét.

 

 

 

http://theoryoftheuniverse.freeblog.hu

 <univerzum20110730@gmail.com>

2012. 09. 20.

 

 

 

 

 

 

 

 

címzett: brussels

Cher Cour des Droits de l'Homme!

Précédent à ma lettre, que vous avez de la lecture il ya longtemps, ne répondit pas, et aucune décision n'a pas été rendue. Amour de demander, quelle est la raison?
C'est le cas, ne me regarde pas, mais l'ensemble de l'humanité, malheureusement, tout le monde attend que je sois le seul à mener cette bataille, qui devraient être menées conjointement.
Le milieu universitaire est très pratique et vue égoïste a été exprimé dans un ordre formel, sans bouger, et si quelqu'un ne leur donne pas le signal dans l'espace vide, puis la Terre sera détruite. À la fin de l'année, la pression atmosphérique est de 0,8 atm est, la situation n'est pas du tout rose, mais de plus en plus dangereux.
J'ai combattu le monde depuis un demi-démon, je n'ai pas peur, mais parce que je ne suis pas un organe de direction, et une armée personnelle comme une force redoutable représentent pas n'obtiendrez pas de résultats significatifs.

Les purs de cœur, des gens intelligents préconisent la base de l'affaire, et ne comprends pas pourquoi le monde ne traite pas de la science de l'information précieuse intelligente reçu de nos amis, pourquoi ne pas utilisés, alors que la crise mondiale immense posé gémissements spécial?
Je ne comprends pas non plus, c'est pourquoi vous n'avez pas été en contact avec les pendules à chaque longueur d'onde moins vivre avec les autres, parce que leurs créatures les plus bénignes ne pas exister dans l'Univers?
S'il vous plaît examiner attentivement la façon de décider ou ne pas décider, car maintenant les gens que la sexualité dépend de son destin.
Lorsque vous décidez d'ouvrir leurs registres pendant au moins une petite porte dans la longueur d'onde moins quelques amis à vivre, car cela peut sauver la planète avec leur entrée et une construction beaucoup plus lumineux et plus heureux avenir peut commencer, une nouvelle ère a eu lieu, permettre le libre passage.

 

 

Sincèrement Synux

 

Fordítás:

 

Tisztelt Emberjogi Bíróság!

 

Előző levelemre, amit már Önök nagyon régen elolvastak, nem válaszoltak, és semmilyen döntést nem hoztak. Megszeretném kérdezni, mi ennek az oka?

Ez az ügy, nem az én ügyem, hanem az egész emberiségé, sajnálatos módon mindenki tőlem várja, hogy egyedül vívjam meg azt a csatát, amit közösen kellene véghez vinni.

A tudomány képviselői nagyon kényelmes és önző álláspontra helyezkedtek, hivatalos vezényszó nélkül nem mozdulnak, és ha valaki nem ad nekik jelzést a vákuum tér, és ezek után a Föld is elpusztul. Az évnek a végére, a légköri nyomás már 0.8 atmoszféra lesz, a helyzet egyáltalán nem rózsás, hanem egyre veszélyesebb.

Én már szembe szálltam a fél világgal az ördögtől sem félek, de mivel nem vagyok hivatalos szervezet, és egyszemélyes hadseregként félelmetes erőt sem képviselek nem értem el jelentős eredményt.

A tiszta szívű, értelmes emberek önként az ügy mellett állnak, és nem értik miért nem foglalkozik a világ tudománya intelligens barátainktól kapott felbecsülhetetlen értékű információkkal, miért nem hasznosítják, holott a világ óriási válságos helyzetben nyöszörög?

Nem értem, azt sem, hogy Önök miért nem vették fel ingán keresztül a kapcsolatot a mínusz egyes hullámhosszon élő embertársainkkal, mivel tőlük jobb indulatú teremtmények nem léteznek az Univerzumban?

Kérem fontolják meg alaposan hogyan döntenek, vagy nem döntenek, mert most ezen múlik az emberiség további sorsa.

Döntsék le a korlátaikat és nyissanak legalább egy picike kaput a mínusz egyes hullámhosszon élő barátaink felé, mert ezzel a lépésükkel megmenthetik a Földet és egy sokkal szebb és boldogabb jövő építése veheti kezdetét, egy teljesen új korszak bekövetkeztének engednek szabad utat.

 

 

la prévention des catastrophes

 <univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 24.

 

 

címzett: brussels

Chers Cour des Droits de l'Homme!

 

Le tatillonne en contact avec vos amis à nouveau. Je déteste faire parce que je méprise vos gens comme vous. Surmonte les émotions négatives éprouvaient envers vous, pour vous avertir, comme une personne en charge de deux catastrophes à venir, dont l'un est une menace pour toute l'humanité, et l'autre dans l'État de Washington. Je ne vais pas dans les détails, lire, et même si vous ne courez pas sur toute l'humanité, et il ya même une empathie maigre, faites tout pour l'énorme problème ne se produit!
Si vous ne pouvez cacher et de ne pas venir dans le temps, je veillerai à ce que le monde va savoir qui est responsable, et ce message est amis intelligents.
Le danger survient, ils seront affectés et vous pourrez intervenir qu'en dernier recours, j'ai enregistré ce droit.

 

Le blog url originale:
Malheureusement, ce lien a fait deux mois que je ne peux pas mettre en place de nouvelles entrées, blog au sujet de la défaillance d'un serveur du fournisseur, l'intégralité du contenu vous suffit de cliquer sur le bouton Modifier est disponible fraîche, je vous recommande la lecture de ceci:

 

 


  Le blog url originale: http://theoryoftheuniverse.freeblog.hu

Synux

<univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 26.

 

 

címzett: private.office

 Fordítás

 Emberi Jogi Bíróság ! Újra jelentkezett a tolakodó régi ismerősük. Megvetem az olyan embereket, mint Önök.Legyőztem a negatív érzelmeim Önök felé, hogy tudjam figyelmeztetni Önöket a személyi felelősségükre a  jövőben bekövetkező katasztrófára , amely fenyegetést jelent az egész emberiségre, a másik Washington államban . Nem megyek bele a részletekbe, olvassák el, ha van még egy csekély empátia, tegyenek meg mindent, mert hatalmas probléma lép fel !Nem tudják eltitkolni, mert eljön az, az idő,amikor, a világ megtudja kik a felelősök, ezt az intelligens barátok.üzenik. 

 

 

Strasbourgi Bíróság

 

 

recherche de la vérité

<univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 25.

 

 

címzett: private.office

 

Chers Cour des Droits de l'Homme!

 

Ultime désespoir se tournent vers vous pour vous aider, parce que mon cas, les responsables ont répondu, pas conférer de la dignité d'une réponse. Des principaux défenseurs du fonctionnement démocratique de la Cour des Droits de l'Homme à Bruxelles pas aidé, mais pas une décision négative, même si je suis en attente depuis presque un an maintenant et j'ai deux lettres les ai suppliés.
Pas une affaire de tous les jours est une théorie scientifique, ce qui indique que la science actuellement connue et acceptée, ce qui est l'énorme erronée et comment finale induisant la mort catastrophe est imminente, sinon agir immédiatement.
Un blog, j'ai exploré les dernières informations scientifiques qui peuvent aider l'humanité à être soulevée, la solution à l'énergie et toutes sortes de crise financière, avec un nouveau traitement de la maladie.

Le ruissellement provenant de la méthode de l'énergie solaire facile d'explication scientifique, et la reprise économique et le document quantité illimitée de la nature de l'énergie est mis deem.
Je ne veux pas de détails, voir aucun intérêt, car le blog tout en abondance est affectée, et il est, d'où il a obtenu l'information.
Le corps humain après la mort, le corps re-construit sur le principe du magnétisme, et l'esprit, qui est situé au cœur gluon globule, qui est situé à l'intérieur de la mémoire sera sauvegardé dans le nouveau corps. Le poids corporel à mort ne perdent le corps de photons résiduelle, qui est un matériau non-poids et le poids, le long d'une mémoire dite. est une chambre à vide. Le corps photon, l'effet du magnétisme, ou les différents niveaux d'énergie des électrons dans l'opération encore une fois attire et et une réplique exacte du corps humain est constitué de la seule plage de l'énergie négative. Comment se fait tout ça? - Le blog est écrit beaucoup.

Le cerveau humain ne peut récepteurs, entraînant poids du cœur et de l'information importante non publique générée tudathálóban fait le flux d'électrons, qui peut être vu à la hauteur de la tête par temps nuageux, à l'œil nu. Les bosses de gluons sur la surface du cœur, et les schémas de l'information évoluent, de sorte que le processus de codage et de décodage Le réseau de la connaissance et de l'interface sphérique de gluons.
Tout cela est en guise d'introduction, je vous écris pour savoir que l'information est déjà dans le vide de personnes traversant de notre monde obtenu.
J'ai lu vos colonnes des journaux ésotériques, un pendule peut répondre par oui ou par non, si vous entourez oui, si vous tracez une ligne dans l'air, la réponse est non. J'avais l'habitude d'utiliser un collier, un presse-papiers en anneau épais.
L'ésotérisme comme les anges déplacés, selon les scientifiques dans leur propre esprit, mais j'ai très vite compris que le pendule d'un dispositif de communication et il ne sait pas que les anges sont déplacés, mais pas l'esprit.

A été engagé pour trois ans se sont écoulés gens de notre intelligence supérieure a gagné le plus haut niveau de l'information scientifique, de sorte qu'un parqués oui ou non dans la bonne direction, et je tiens à transmettre à enregistrer et utiliser pour la levée de l'humanité.
La science hongroise, le Premier ministre Viktor Orban et l'attention LHC est offert, mais n'étaient pas en mesure de répondre.
Smart a traversé mes amis savent très bien compris, mais l'intérêt et dans l'esprit d'égoïsme et l'envie complètement à l'écart, de cacher, et, à chaque étape de l'existence humaine, il ya un grand danger.
Les résultats de la science est maintenant le acceptées bloquer complètement une partie du développement humain et la destruction de torsion. N'importe où, avec n'importe qui sur entrer dans la bataille de la vérité décrite dans le blog, j'ai écrit aux scientifiques hongrois, mais ils ne reçoivent pas l'occasion.
La Cour des droits de l'homme Bruxelles, il aurait été obligé d'enquêter sur l'affaire, si les revendications fausses et expliquer si je me trompe, ce qui n'a malheureusement pas encore été faite. Les droits démocratiques se rapportent à moi, surtout dans ce cas, car rien de moins est sur le point de mourir dans un an ou deux, la plupart des créatures si vous n'agissez pas immédiatement. Solution technique pour éviter ce désastre est détaillé. Amis intelligents qui ont le même risque d'extinction menace non seulement peuvent être contactés via pendule, mais les moyens techniques modernes, le meilleur des atomes de silicium, de la télévision, dont la construction est décrite dans le blog.

J'aimerais vraiment si la technique que j'ai décrite, mais aussi par le pendule lève le contact humain avec eux et discuter des prochaines étapes en détail parce qu'ils ne veulent pas mourir. Ils ont la même chair et le sang que nous avons seulement une foule de normes de connaissances et techniques.
Je sais que c'est des choses choquantes que j'écris, mais c'est tout à fait vrai, l'humanité a très peu de connaissance et la connaissance de l'octroi de vouloir aider.
Il n'ya pas de gravité, le pouvoir de le seul système au monde organisation pour le magnétisme, l'univers est un système informatique programmé en trois dimensions où les particules subatomiques sont uniques et ne peuvent être en quantité au niveau du programme se caractérise par une particule d'énergie entrer et existent dans de nombreux différents niveaux de puissance particules sont toujours attirés par le côté inférieur niveau d'énergie Twitter opérationnel.
Le blog, chaque détail est expliqué, je vous demande d'être des scientifiques cœur honnête et bon examiné la question et de prendre des mesures dès que vous communiquez avec des amis intelligents il pourrait y avoir plus de choses en jeu que les trois longueurs d'onde existence même de l'humanité.

Réponses rapides à attendre une charge énorme a frappé mon épaule une énorme responsabilité à porter seul, digestif et nerveux très urgent de régler la question.
La lecture de la page Web, la première entrée vient de commencer, ce qui n'est pas de lien logique entre la fin du document, ses entrées, et peut même cohérence.
Les entrées les plus anciennes doivent être prises à partir de l'archive. Des dizaines de milliers de personnes ont été lus comme de nombreux blogs peuvent vous conduire à leur attention, il a fait pour des raisons de sécurité, même si c'est le cas, quand il reçoit la lettre.
Pour le bien de l'humanité, je vous demande de m'aider!

Malheureusement, ce lien a fait deux mois que je ne peux pas mettre en place de nouvelles entrées, blog au sujet de la défaillance d'un serveur du fournisseur, l'intégralité du contenu vous suffit de cliquer sur le lien nouvellement construite est disponible, je vous recommande la lecture, qui a lieu dans les originaux.


Le Hongrois d'origine URL de blog: http://univerzumkeletkezes.freeblog.hu

La langue anglaise originale URL de blog: http://theoryoftheuniverse.freeblog.hu

Le nouveau lien:
http://www.theoryoftheuniverse.eoldal.hu

http://www.univerzumkeletkezes.eoldal.hu

Sincèrement Synux

<univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 27.

 

 

címzett: press

<univerzum20110730@gmail.com>

2013. 04. 27.

 

 

címzett: press

 A fordítása majdnem ugyanaz, mint a brüsszeli bíróságnak küldött levél.