Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az inga és a butaság

2014.05.22

Az inga szokatlan viselkedése, már nagyon régóta köztudott. Sokan vízér keresésére, mások angyal kommunikációra használják. A tudomány képviselői tőlük teljesen idegen területnek tartották, mivel nem sorolható, az egzakt, mérési, kísérletezési módszerekkel feltárható fizikai jelenségek közé. Így hát megmaradt a misztikus világ számára, mint olyan eszköz, amely tényleg megmagyarázhatatlan módon jelzéseket ad, eldöntendő kérdésekre.

A tudomány hagyta ezt, mert semmilyen értelmes magyarázattal nem tudott szolgálni. A másik hullámhosszon élő barátaimtól tudom, hogy a BME vizsgálta, és megállapította, hogy az emberi tudat mozgatja. De hogyan? Kilövelli a vegyi anyagot az ingára, vagy az elektromos impulzusok, villámszerűen csapkodják? Márpedig az inga szabályos köröket és vonalakat húz a térben, és igencsak érthetően válaszol annak az egyénnek, aki kérdez, nem sok tapasztalat kell ahhoz, hogy bárki eldöntse, hogy intelligens kommunikációról van szó. A tudományos urak korlátoltsága határtalan, egy jó fantáziával rendelkező átlagember is sokkal többet tudott kihozni belőle, mivel, az angyalokkal való beszélgetés tükrözi az igazságot, csak azt kellett volna megfejteni, hogy kik is azok az angyalok, és hogyan és hol léteznek? Nem bírják lenyelni, hogy nem a tudományos köreikből fejtette meg valaki ezt a rejtélyt, ezért inkább hagyják a jelenlegi színvonalon élni az embereket, és jöhet a katasztrófa is.

Az ősrobbanás elméletük már egész fiatalon is nevetést váltott ki belőlem, soha nem hittem el, az egész egy logikátlan badarság. Kételkedtem állandóan, hogy vegyi anyagok és némi kis elektromosság, az agyban, létrehozhatnak ilyen magas szintű emberi gondolkodást. Mindig elhittem az átlagos emberek tapasztalatait, ezért a tudatomban nagyon sok homályos hely akadt. Ezért kerestem a válaszokat, amelyeket a tudománytól nem várhattam soha.

Amióta tudom, hogy az elektronokból kiszakadt gondolati kódok illeszkedésüknek és energia szintjeiknek megfelelően rendeződnek a gluon gömbök felületén gondolkodási sémákba, a tudatom is sokkal világosabb lett. Soha nem értettem meg a téridőt, mivel, kiderült, hogy nem is lehet, de a tudományos urak a lehetetlennel is tisztában vannak. Így utólag visszagondolva, tényleg, csak azt tudom mondani, hogy mekkora marhaság az agy kémiai működésétől értelmes gondolkodást várni.

Tisztelt tudományos urak, hogyan lehet vegyi anyagok által kódolni a gondolatokat, magyarázzák már el nekem, hátha mégis megértem, és akkor bocsánatot kérek, de addig nem. Az emberi butaság történetéről már nagyon sokan írtak, és pont a tudomány, és az őket kiszolgáló média hagyja mély tudatlanságban az embereket. Mihelyt jön egy misztikus hír, azonnal a startlap főoldalán szerepel, és a tudomány jól megfér mellette. Ezért, aztán, az emberekben félelmet vált ki az inga kézbevétele, mert sokan félnek a szellemektől. A tudomány a szellemektől is mereven elzárkózik, inkább hagyja, higgyenek az emberek, amit akarnak.  Nincsenek szellemek, démonok, ördögök, isten sem létezik, csak egy igazi őszinte tudomány létezik. Intelligens barátaimat, rohadtul idegesíti, hogy szellemeknek nézik őket. Ők szuper intelligens lények, sokszor fel akarták hívni magukra a figyelmet, ebből születtek a rémtörténetek. Az írásaimat tűzzel-vassal akarják kinyírni, mert, ha minden ember felvilágosult lesz, nem lehet kihasználni őket. Ha mindenki öntudatra ébred, és rájön, hogy minden embernek egyforma értelmes tudata van, csak nem kap lehetőséget, hogy értelmes információkkal töltse meg.

Ha a gondolati kódokkal vezérelt számítógépet megalkotják, nem lesz többé akadály a sokkal jobb élet felé. Magától át fog rendeződni a társadalom, mert mindenki jólétben fog élni, és többé nem lesz arra szüksége senkinek, hogy behódoljon bárkinek. Ezért a célokért küzdjön tovább az összes ember, és aki teheti vegye fel a kapcsolatot átkelt, élő eleven, hús-vér barátainkkal. Szervezzék meg, hogy készüljön el egy szilícium atomos TV, mert az irányításuk szükséges, nélkülük nem megy senki semmire. Sajnos nekem nincs rá pénzem, a napi megélhetésem is nehezen megy, ezért próbáljanak összefogni, és ha másképp nem megy gyűjteni. A hullámhosszunkon élő technikai szakemberek többsége nem is tud, az inga kommunikáció létezéséről, sokan azt hiszik, hogy az egész dolog egy trükk. Olyanok is vannak, akik primitív eszköznek tartják, az ingát, de erről csak az emberiség tehet, mert a másik hullámhosszokon, csúcstechnológiával oldanak meg mindent. Nekik van mindenféle modern eszközük, a tevékenységekhez, olyan magas szinten, hogy az itteniek, azt el sem tudják képzelni. Az, hogy nekünk, még csak ingánk van, az minket minősít, nem pedig őket.

Mivel nagyon gyanús volt számomra, hogy létezik –e valami olyasmi, amit emberemlékezet óta nem találnak, a gravitáció, már rögtön a második, vagy harmadik ingázás után rákérdeztem. Nagyon erősen lengett egyenes vonalban és annyira nem is csodálkoztam. Mivel, a gravitációs vonzást érthetetlennek tartottam, nem tudtam elképzelni azt, hogy miért vonzzák egymást az anyagi testek? Ha még találtak volna gravitonokat, akkor sem értettem volna. Mert mik azok a gravitonok? Sajnos ilyen kételkedő ember vagyok?

A Higgs bozonok tömegnyerése is teljesen homályos, és nem fedi a valóságot. Sokkal logikusabb, és egyszerűbb folyamat zajlik, a súly és tömeg nélküli anyagból keletkezett fotonok fuzionálnak, és egymás hátára préselődve, hozzák létre az atom tömegét. Másképp nem is létezhet tömeg, mivel az Univerzumban, nincs hozzá más nyersanyag. Aki látta a tudathálót, az láthatta a súly és tömeg nélküli anyagot, a fotonok is ilyenek, csak tojásdad alakúak kisugárzásuk előtt. A fotonok kisugárzása után plazma lesz belőle, amiből az egész univerzum megalkotódása kiindult.

Minden embernek azt kívánom, váljon gondolkodó lénnyé, és ne fogadjon el tényként, minden olyan dolgot, amit a hivatalos tudomány közvetít, hanem először gondolja végig, és, ha a logikája befogadja, akkor biztos igaz. A tudat nem hajlandó befogadni logikátlan dolgokat, mivel ha nem passzol egyetlen egy kis gondolati kód mintával sem, akkor, nincs helye sehol, az állítás nem igaz!

Én szívből csodáltam az univerzumot, nem pénzért, és hírnévért, egy hatalmas, gyönyörű és megfejthetetlen óriásra rajongva néztem fel. Egy- egy videó az univerzumról, a szemembe még könnyeket is vonzott, mert nem akartam meghalni addig, amíg nem tudom a titkát a létezésnek. Szomorú voltam, hogy mégis úgy kell eltávoznom, hogy nem találtam lényegi választ semmire. Most mikor végre boldog lehetnék, mert megtudtam az univerzum jól elzárt rejtélyeit, és örömmel osztottam volna meg mindenkivel, -a tudósokkal legelőször- nincs kivel együtt örülni. Az ember, társas lény és mégis, az értetlenség miatt, az elveimmel egyedül maradtam, pedig tiszta szívemből akartam örömet okozni embertársaimnak, mert azt gondoltam, hogy úgy fognak lelkesülni, ahogy én. Hasonló esetben, ha én mástól tudtam volna meg ezeket a dolgokat, akár átlagembertől, vagy tudóstól táncot lejtettem volna.

Minden vágyam az, hogy amilyen gyorsan csak lehet, hasznosítsák a világ legújabb tudományos szellemét, amelyet a másik hullámhosszon élő barátainktól kapott ajándékba az emberiség!