Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyörgés egy szudáni nőért

2014.05.17

Amikor elolvastam a hírt, hogy egy szudáni nőtársamat, milyen kegyetlen és aljas halállal büntetnek a keresztény hitéért, egész délután patakokban folyt a könny a szememből.

Átéreztem testemben és lelkemben azt a kínt, amelyet Ő érezhet.

Amikor kislányom született és először tartottam a karjaimban, életem legboldogabb napja volt. El sem tudom képzelni miféle gonoszság, kell, egy ekkora elképesztően aljas ítélethez.

Még kegyelmet gyakoroltak, hogy nem terhesen kapja a száz korbácsütést, ezután felakasszák! Hihetetlen, hogy a huszonegyedik századot írjuk!

Kinek a bűne? Miért kellett Szudánban kereszténységre téríteni, kinek állt ez érdekében?

A hittérítés mindenhol nagyon jól sikerült, mert nagyon gyorsan beindult az önritkító gépezet.

Kiknek a lelkén szárad, hogy az elmaradottságot ilyen nagyszerűen kihasználva, külső beavatkozások nélkül, de mégis irányítva egymást kaszabolják le.

Ezen a linken lehet olvasni, mit okozott a kereszténység beiktatása, más vallások közé.

 

http://hetek.hu/hit_es_ertekek/201401/otven_orszag_ahol_eletveszelyes_keresztenynek_lenni

 

A weboldalaimon a teljes igazság olvasható, hogy nem kellett isten a teremtéshez, az univerzum háromdimenziós, önprogramozott, öngerjesztett, önfejlesztő számítástechnikai rendszer. A tudósok felelőssége Innétől kezdve minden egyes emberi élet kioltása a vallások nevében, mert minden egyes embernek jár a felvilágosultság, függetlenül, hogy milyen elmaradott országban lakik. Tájékoztatni kellene mindenkit, hogy ne tudjanak butaságban tartani senkit, mert ártatlanul halnak kegyetlen halált, olyasmiért, aminek semmi értelme nincs.

A szudáni nő esetében az emberjogvédő szervezetek nem fognak elérni semmit, ezért az európai és amerikai kormányok összefogására lenne szükség, mert, ha szemet hunynak ilyen embertelenül gyalázatos eset felett, kiállíthatják magukról a nagy erkölcstelenségi bizonyítványt.

Az univerzum által teremtett lényeket egyforma védelem illeti meg, nemcsak a remélt haszonért kell egymással közösködni, minden ember, érző lény, és azért vagyunk emberek, hogy ne hagyjuk ártatlanul, szenvedések között meghalni egy védtelen fiatal anyát, aki most kezdené az életét, és a kereszténységért akar kínhalált halni, egy hamis világképért, amelyet a tudatlansága miatt tudtak beleprogramozni.

Mi szükség volt Szudánban a kereszténységre? Mért kellett afrikai népeket egymásnak ugrasztani tőlük teljesen idegen hit miatt? Legalább most az egyszer korrigálják azt a hibát, amit elkövettek velük az elődeink

Ha hétmilliárd ember tétlenül nézi az ártatlan anya kínhalálát, akkor én is azt mondom már, hogy megérdemli mindenki a katasztrófát.

Mindenki, aki tud valamit tenni, egyenként, vagy csoportosan, hát tegyen most, mutassuk meg, hogy érző emberek vagyunk!