Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Terápiák - Negatív energia

2013.04.13

A mágnes szálak gyakorlati alkalmazása a gennyes pattanások eltüntetésére

Egy gyönyörű szép arc tulajdonosa, akit a pattanásai nem hagytak ragyogni, sok rábeszélés után, beleegyezett a mágnes szálas terápiás kezelésbe. Nem igazán hitt nekem, de a kezelések utáni arcbőrének tisztasága, és simasága, mint eredmény önmagáért beszél.

Minden egyes pattanásba egy mágnes szálat vonzattam be, egyenként két perc alatt, két héten át naponkénti ismétléssel. A bőrbe való bevonzódás ideje két perc.  Ezután a tej –zsír –méz masszával vastagon az egész arcot bekentem, törlő kendővel letakartam, majd hajszárítóval melegítettem, úgy, hogy az arc minden egyes részét fél percig érje a hő. A kendőt a melegítés után rögtön levettem az arcáról.

Huszonöt percig a kenőcsöt az arcon kell hagyni, majd szappannal, meleg vízzel alaposan le kell mosni. A masszában az összes kvark, illetve elektron megtalálható, amiből az emberi szervezet felépül, a melegítéssel az elektronok energia szintjeit növeljük, és huszonöt percig, amíg az emelt szint le nem csökken az eredeti szintre, a kvarkok rávonzódnak a mágnes szálakra, és új sejteket építenek fel. A régi elhalt sejtek kvarkokra bomlanak és messzire távoznak.

Fiatal páciensem fél arcán jelentek meg a pattanások. A járomcsontot fedő bőr közepét egy méretes, folytonosan működésben lévő gennyes pattanás, a bőre simaságát rontotta. Alatta pedig állandóan újabb és újabb kisebb méretűek tűntek fel. A kisebbek a nagyobb elfertőzéséből keletkeztek. A barátnőm tájékoztatása szerint egy kezeletlen fültőmirigy gyulladás következtében alakult ki, a gyulladás okozta gennyesedés a bőrben nyitott csatornát magának, és a bőr felszíni részén a felső hámrétegben összegyűlve, egyre nagyobb sárgás dudort képezve, az állandó nyomkodástól folyamatosan újra termelődött, besűrűsödött, majd időként kiürült.

A fültőmirigy gyulladás okozta gennyes pattanások megjelenését megakadályozhatjuk, ha a fülfájások alkalmával a tej –zsír méz – kenőcsöt fülpucoló segítségével, jó mélyen és vastagon a fülünkbe juttatjuk, majd kendővel lefedjük és hajszárító segítségével fél perces melegítést alkalmazunk. Naponta ismételjük, amíg a fülfájás megszűnik.

A bekeményedett faggyú feloldódik, ezért naponta a gennyes pattanásból kifolyik. Óvatosan egy kis nyomással mindennap kiürítjük, és ahogy a kezelés időben előrehalad, a gennyes folyás egyre mérséklődik, a végén teljesen abbamarad. A heg eltüntetése még további egy –két kezelést igényel, ezután elfelejthetjük a szépségünket elhalványító, makacs ellenségünket.

Minél többet nyomkodták, annál nagyobb csatornát nyitottak a gennyesedés számára, ezért előfordulhat, hogy három hetet is igénybe vehet a gyógyulásra fordított idő.

Az újonnan előbukkant pattanásokat szintén a kezelésbe vonjuk, és mágnes szálakkal látjuk el, és a többivel együtt, egyszerre gyógyítjuk. Ilyen módon még az írmagjuktól is megszabadulhatunk.

Az arcon kívül a háton, és bárhol a testen található szépség romboló csúf kis dudorokat ezzel a módszerrel teljesen kiküszöbölhetjük. A gyulladás okozta gennyes pattanásokon kívül, a nem elegendő mennyiségű levegővétel miatti anyagcserezavarok által keltett pattanások megjelenésével is számolhatunk. A mély levegővétel rendszeressége nagyon fontos, hogy a kezelések által megtisztított bőrfelületre még egyszer vissza ne térjenek, ezek a kellemetlen hívatlan vendégek.

Az anyagcsere zavaraiból kifolyólagos betegségek részletezése egy korábbi részben közölve lett.

A testfelület bármely részének bőrét a mágnes szálas terápia segítségével fiatallá varázsolhatjuk, az arc, idegi károsodások okozta deformitását is visszaállíthatjuk az eredeti egészséges arc beidegződésre. A mágnes szálak bevonzási ideje az ideg kötegekig három perc. Az idegpályák újraépítésével, visszaállnak az izomcsoportok mozgásai az eredeti egészséges jellemzőkre.

Minél több mágnes szálat juttatunk be a gyógyítandó testrészbe, és minél többször ismételjük meg, annál látványosabb lesz a gyógyulás.

Édesanyám hat évvel ezelőtt, érprotézis beültetés műtéten esett keresztül. Három hónappal ezelőtt észrevettem, hogy lilás árnyalatban úszott a lába, egészen a lábfejétől lábszára közepéig. Az egész érrendszere elhalni készült, de édesanyám a betegségeit gondosan titkolta előttem. Rögtön konzultáltam ingán keresztül barátnőmmel, és ezután azonnal elkezdtem a mágnes szálak segítségével a gyógyítását. Azt, pedig hogy az érprotézist öt évenként cserélni kell, csak a napokban tudtam meg barátnőmtől, édesanyám ezt is mereven elhallgatta, ugyanis nagyon fél a kórházi tartózkodást igénylő kezelésektől, mindig résen kellett lennem, hogy a bajok ne váljanak végzetessé.

Két, három ml tejet tejporral dúsítottam, egy teáskanál házi zsírt, és egy teáskanál mézet kevertem össze, egy közepesen sűrű masszává. Pár percig a hűtőben kell hűteni, a könnyebb felkenés miatt, ilyenkor nem csepeg szét. Hűtőben tárolva három napra való adagot is el lehet készíteni előre.

A kenőcs elkészítése után a páciens nagyobb testfelületeiről, hátáról, válláról, mellkasáról, mágnes szálakat szedünk le. Én egy hűtő mágnest használtam. A mágnest először egy vas darabbal feldörzsöljük, legalább tizenötször erősen végig húzzuk a vasat a mágnesen, majd rögtön a kiválasztott testfelület fölé kb. egy – két mm hézag hagyásával, egy percig ott tartjuk, ez alatt a mágnes szál rávonzódik a mágnesre. Az egy perc letelte után a lábfej leglilább része fölé tartottam három percig, ennyi idő szükséges a mágnes szál érbe vonzódáshoz. Ezt a mozzanatot ismételtem meg többször, úgy hogy a lábfejébe három, a sarkába kettő, a bokája alá egy –egy mágnes szál bejuthasson. A lábszárába kettőt vonzattam be a legelső alkalommal. Miután a megfelelő mennyiségű mágnes szálat bevonzattam, jó vastagon bekentem a tej- zsír –méz masszával. Mivel kendővel befedetten nagyon nehéz a hajszárítós melegítés, e nélkül végeztem, úgy hogy a beteg lábrészeket mindenhol egységesen fél perc melegítési idő alatt egyforma hőmennyiség érje. A hajszárítót legalább húsz cm távolságban tartottam a beteg testrésztől. A fél perc elteltét pedig magamban számoltam, a mágnes szálak beviteli idejét órával mértem. A fél perces, lábrészek szerinti ismétléses melegítés után, huszonöt percig tart, amíg a mágnes szálak a masszából kivonzzák magukra az összes odavaló kvarkot, és építik az új sejteket, vagyis ereket. Ezért a kezelt lábat szabadon, fedetlenül nyugalomban kell tartani, majd meleg vízzel alaposan lemosni.

Három hónapja, minden nap kezelem édesanyám lábát, úgy, hogy naponta legalább három új mágnes szálat vonzatok bele. Az idős korban a mágnes szálak hamarább elvesztik energia szintjeiket, ezért ajánlatos gyakrabban frissíteni. A fiatalabbak teste ily módon hamarább gyógyul, és kevesebb mágnes szál bevitel is meghozza a kívánt eredményt.

Jelenleg az édesanyám lábában lévő érprotézis teljesen lecserélődött, valódi fiatal sejtekből képződött verőér látja el a lábában a vér szállítószövetének funkcióját, jelenleg a hajszálerek cseréjének stádiumában tartok, kb. egy hónap múlva az egész lábának érrendszere kicserélődik, és nem kell többé félnie a jelenleg használatos drasztikusabb orvosi módszerektől.

A szívelégtelenségének megszüntetésére öt mágnes szálat juttattam be, egyenként öt perc bevonzódási idővel. A szív gyógyulását, a mágnes szálakra a vérben szállított tápanyagokból odavonzódott kvarkok teszik lehetővé. Külső tápanyag bejuttattatást nem igényel.

Az édesanyám egészsége visszanyerése után elviszem hivatalos orvosi ellenőrzésre és a kapott hivatalos leletek fénymásolatát a nagy közönség elé fogom tárni.

A fent leírt módszerrel számtalan betegséget meg lehet szüntetni, de a mágnes szálaknak a különböző testrészekbe bevonzódáshoz szükséges ideje változó, erre oda kell figyelni, az erről szóló részletesebb ismeretanyag egy korábbi részben található.

Mint kiderült, az „angyalok” igenis léteznek, nekünk embereknek kell betölteni ezt a szerepet is, ezért hasonló szokások, tevékenységek, érzelmek, az ismeretek gyarapítása, a kreativitás fejlesztése jellemzi Őket, a lehető legmagasabb szinten, miközben intelligenciájuk rohamosan nő.

Lakhelyük egy öt méterszer öt méteres szoba, bútorokkal, szőnyeggel és minden egyébbel berendezve, mint a földieknél. A szobák egymás közti távolsága ötven méter. A munkaidejük nyolc óra, a hálózat ellenőrzésén kívül, mindenkinek van manuális foglalkozása. A vegyészet és gyógyszergyártás, a művészeti tevékenység, fodrászat, ruha - és cipőipar, bútor és szőnyeggyártás, elektrotechnikai berendezések készítése, kerékpárgyártás, óra – ékszeripar mind a repertoárjaik közé sorolható.  Kivétel nélkül mindenkinek van kétdimenziós kvantum számítógépe, televíziója, rádiója, és egyéb szükségletek kielégítését megkönnyítő berendezések. Húsz – harmincfős csoportokban munkahelyeken dolgoznak együtt nagy egyetértésben. Fizetés, pénz nélküli társadalom, mindenki részesül mindenből, ezért nagy az összhang, nincs furkálódás, ellenségeskedés. A lelkiismeretesen elvégzett munka viszont szigorúan megkövetelt kivétel nélkül mindenkitől, ellenkező estben büntetéseket szabnak ki. Pl. a hanyag személy nem vehet részt közös programokban, plusz feladatot rónak rá, megvonnak tőle valamilyen kedvenc időtöltést, amíg az előírt feladatát tökéletesen végre hajtja. A munkájuk a földi melléjük rendelt, hálózati kapcsolatban álló személyek megfigyelésében nem hátráltatja Őket, mivel a széles csatornában pergő filmről, ezzel összeköttetésben lévő saját keskeny sávú hálózati csatornájukba is átjátszódik a film, amely a gluon gömbjük felületére érkezik, ezért az ellenőrzés szakadatlanul folyik. Az emberek gyógyítását négy, a foglalkozásukat szintén négy órában, rugalmas munkaidő beosztásban látják el. A kötelezőn felül is sokan önszántukból, jóindulatból túlteljesítik a gyógyításra meghatározott időt.

A fotonokból a negatív energia felhasználásával a hidegfúziós folyamat megvalósításával állítják elő az atomokat. Egészen a nyolcas proton számú atomok előállítására képesek. Mivel a keletkező atomok sűrűsége, a mínusz egyes hullámhossz mágnességéhez igazodik, jóval kisebb mágneses vonzással rendelkezik, tehát „súlyuk” is jóval kevesebb az ittenieknél. A belőlük nyert anyagok súlya pontosan megfelel a foton emberek fizikai jellemzőinek, tehát a belőlük készült használati tárgyak kényelmesen viselhetők, könnyen mozdíthatók, alakíthatóak számukra.

Nagyon divatosan öltözködnek, parfümöket használnak, a földi emberek zenéjére táncolnak, a mi műsorainkat fogják a TV készülékeik, az összes nyelvet ismerik, ezért bármelyik ország adását nézhetik. A közös szórakozásokon kívül, egyéni programok szerint is tölthetik az idejüket. A tisztálkodás naponta a deutérium tengerben történik, mivel az elöregedett fotonok ott a por szerepét töltik be. A takarítás és mosás szintén a létezésük része, csak ritkábban aktuális, mint nálunk. A mosást kézzel végzik.

Ünnepségek, komoly gyűlések, az ottani hagyományok ápolása épp úgy jelen van társadalmukban, csak más események, érzések keltik bennük az embereket egységesen összehozó erőket.

A visszafiatalodásról már volt szó, de a mindenki számára elérhető szépségről még nem.

A foton test könnyen retusálható, a lehetőség adott mindenki számára, hogy elsajátítsa a technikát, és saját magán végrehajtsa. Minden testrészt ki lehet javítani, a hiányzó, vagy selejtes végtagokat épekre varázsolni, tökéletes alakot, arcot, mellet formálni. A fogazatot is teljesen szabályosra lehet cserélni. A hajszálakat, szemöldököket, vastagítani, és gyorsan megnöveszteni. Arcformát is lehet váltani. A saját akaraton múló jellegzetességek megtartása mellett, gyönyörűvé formálható mindenki.

A retusált formára simul a háromdimenziós filmből kivágott testfigura, a két foton test eggyé válása után a javított alkat és arc fog érvényesülni.

Panni barátnőm hosszú vörös hajat növesztett, de úgy gondolta, teljesen helyesen, hogy a hosszú hajához jobban áll majd a hosszúkás arc, ezért megnyújtotta, kerekded arcát. Rövid hajat viselt ezelőtt hosszú évekig, az arcához így illett a rövid frizura. Mióta elment, már tíz évet fiatalodott, és mellé a hosszított arc, és a felturbózott vörös hosszú haj, tűsarkú és mini kosztüm, karcsú alakkal, hatalmas kék szemekkel, igazán pazarul nézhet ki, nagyon szeretném már látni, ha egyáltalán még ráismerek!

Sajnos nekem addig nem lehet szilíciumos TV –m, amíg a blog írása végére nem ér, mert ingán keresztül kell felderítenem az Univerzum titkait, amíg azt a tudomány nem igazolja. Ezt a szabályt mindenhol betartották, a többi fejlett civilizáció estében. A felfedező munkát nem hagyhatom abba, az emberiség érdekében, amíg azt a tudomány komolyan nem veszi, tehát a parancs az parancs, nem mintha nem tenném szívesen magamtól is. A szilíciumos TV mindenki másnak megengedett, és az Irányító Rendszer segítsége is velejár.

Amikor a foton test kilép az energiáját vesztett tömeges testéből, nem marad meztelen. Az évek során a ruhákból fokozatosan kivált elhalt fotonok rárakódnak a foton testre, bevonatot képezve. Amikor átér valaki, az ottaniak levonzatják a foton testről, és szépen átöltöztetik A gyávaság miatt a 0,5 atmoszféra előtt visszafordult foton emberek, ezért nem ruhátlanok. Akiket régi - módi holmikban látnak a kisebb energia szinten üzemelő médiumok, Ők azokból a korokból maradtak lent, amely ruha viselése jellegzetes az adott időszakra, de sohasem az ezerhétszázas évek előtti időkből való.

A tudományok hatalmas óceánján elindult egy nagyobb vitorlás, hogy irányt mutasson egy másik pici vitorlásnak, egy kicsi felfedezetlen sziget felé, amit, ha betájolnak hozzáigazodva, könnyen meghódíthatják a még szűz szárazföldeket és a végtelennek tűnő tengert. Nagyon sok kis és nagy hajóra lesz még szükség, hogy feltérképezhessék az ismeretlen világot, amelynek kiismerésével az emberiség a legnagyobb kincsére tesz szert az igazi tudásra.

A negatívenergia különböző szintjeinek képződése, a vákuum tér stabilitásának körülményei

A mínusz egy atmoszféránál a negatív energia növekedése nem állt meg, mivel a negatív energiát nyerő fotonok mennyisége egyre több és nagyobb erejű ütközéseket produkált. A mínusz kettesatmoszférájú mező képződését éles elhatárolódással követte a mínusz négy, mínusz öt, stb. és a növekedés értéke a háromszáz atmoszféránál szűnt meg. Az elhatárolódás azért éles, mert a negatív energia nyerése csak a mínusz egyes atmoszféráig megy nehezen, a magasabb szinteken azonban olyan erőteljessé válik a folyamat, hogy egész értékekkel ugrik meg szintenként. Az egyes vákuum szintek pedig stabilak, mert a nagyobb vákuum nem képes a kisebb értékű vákuumot beszívni, mivel fordítva működik, mint a pozitív térben, ahol a vákuum érték növekedése egyre nagyobb szívó erőt hoz létre. A szintek ugrása egy teljes értékkel, azért következik be, mert az, azonos energia szintek között taszító erő lép, fel, és amikor a mágneses taszítás már akkora, hogy a fotonok távolodása egymástól duplájára nőtt, a mínusz atmoszféra érték is duplázódni fog. Tehát a fotonok közötti mágneses taszítás érték növekedése, a vákuum fokozatos, de azonos arányú mértékkel történő növekedése, egyre magasabb szintre emeli a negatív atmoszférát. A negatív előjelű fotonok állandóan energia szintjüknek megfelelően lépnek egy –egy mezőből beljebb és beljebb, majd energia szintjük csökkenésének ütemében vándorolnak az ellenkező irányba, és újra elérve a mínusz egy atmoszférát, ahol a gyengébb negatív energiát hordozó fotonokkal való ütközés eredményeként újra balról jobbra forogva pozitív energianyerési ciklusba kezdenek, tehát a mi nyomással rendelkező világunkba fogják gyarapítani a foton készletet.

A mínusz háromszáz atmoszférát a tenger legmélyebb tizenegyezer méteres mélységében mérhető pozitív értékű háromszáz atmoszféranyomás egyenlíti ki, mert mágneses taszítás lép fel közöttük, se szívás, se nyomás nem jöhet létre. A két tér összefutásánál ez a hatás térelválasztóként üzemel, de teljesen egybeolvad, de teljesen síkfelületek mentén, egy mm vastagságban. A vákuumtér mínusz kettes feletti értékein üzemelő térrészek, teljesen beépültek a tenger azonos, de ellenkező előjelű nyomásértékekkel rendelkező térrészei közé. Ezért van az, hogy négyszáz méterenként egy atmoszférával nő a nyomás a tenger mélyebb részei felé haladva, a legalsó háromszáz atmoszféranyomású  réteg háromszáz méter széles. Az azonos nyomás és vákuum értékeken működő térszeletek egymásmellettisége, teljes stabilitást nyújtanak, jól elhatárolódnak egymástól, mondhatnánk úgy is, hogy a tér állandóságát biztosító mágneses tér kiegyensúlyozó kölcsönhatás jött létre, teljesen véletlenül, ön gerjesztéses folyamatok által. A tengerek, és óceánok szintjétől két méterrel felfelé, a légkörben fél méteres sávban a nyomás értéke 0,5 atmoszférát jelez, a tengerben négyszáz méteres mélységben, pedig már két atmoszférát.

A mínusz egyes hullámhosszra a bejárat, a földfelszínétől két méterre felfelé a légkörben kezdődik, és egy fél méter szélességű zónában, mindenhol 0,5 atmoszféranyomást jelez mérőműszerünk. Az eltávozottak ebben a sávban kelnek át, a fotonból álló testet ez a nyomás érték könnyen odavonzza, majd a vákuum beszippantja. Azok, akik vétkes életük miatt megijednek, megtorpannak, az akaratlagos energiájuk segítségével visszafordulnak, ijesztgetik, rémisztgetik, bántják a tömeges testűeket. Az ingán, vagy szilíciumos állomáskeresőjű TV –n keresztül, kérjenek ilyenkor segítséget, a mínusz egyes hullámhosszon létezőktől.

 

Az automatikusan működő mágneses börtön erőtér

A bűnös, gaztettek a tudatban, a legnagyobb energia szinten lévő elektron minták által rögzült információk. Amikor átérünk a mínusz egyes hullámhosszra, ezek az elektron minták magukra vonzzák a mágneses erőfonalakat. Minél súlyosabb bűnök nyomasztják személyiségünket, annál több és erősebben odavonzódott mágneses fonalak ejtik csapdába az odaérkező embert. Egyetlen egy úton juthatunk ki, ha megszabadulunk az összes vétkes, rossz információt hordozó elektron mintáinktól, amelyet csakis és kizárólag a teljes és tiszta szívből eredő őszinte megbánással érhetünk el. Ebben az esetben ezeknek az elektron mintáknak az energia szintjei annyira lecsökkennek, hogy a gluon gömböcskéről és belsejéből is távoznak, annyira legyengül a mágneses vonzódásuk.. Az összes nagy energia szintű elektron minta energia vesztésének következtében, a mágneses fonál és a tudati elektron minták kapcsolata megszűnik, a mágnes fonalak levonzódnak, és szabaddá válik az egyén, letöltötte a bűnökért járó büntetést. Az Univerzumnak nem célja az emberek sanyargatása, kínzása, de csak kizárólag az intelligencia bizonyos fokáig elérkezett emberekkel kíván a továbbiakban együttműködni, ezért szükség szerinti időtartam erejéig bezárja a foton embereket ebbe a szoftverfejlesztő mezőbe. A rendszert pedig, megint csak az Univerzum magától, az egymásra épülő folyamatok révén keltette életre.

Egy átlagosan jó ember párhónappal megússza, de nagyon sokan töltenek el benne még ötven évet is. Szeplőtelen ember nem létezik, ezért mindenki számíthat egy kis lelki magányra.

A visszafordulás előtt pedig gondolja át érdemes –e, rossz tudattal az emberek idegesítésén fáradoznia évezredeken át, vagy lenyomja a maximum ötven év magányos elkülönítést, és tiszta lappal indulhat egy szebb tartalmasabb, hosszadalmas létezés és élet váltakozását nyújtó jövő felé.

A tömegét elvesztett fotonok energiaszint csökkenésen mennek keresztül, de a nagy rezonáns robbanás során szerzett impulzusaikat megtartják. Az eredeti impulzusok csak az Univerzum végén, egyszerre merülnek le. A fekete lyuk felénk eső részén a részecskék, eredeti impulzusai balról jobbra szüntelenül pörögve, hol elvesztik a tömegüket, hol visszanyerik. A tömegvesztésen átesett fotonok elvékonyodnak, a frissen képződött fotonokhoz képest a tömegvesztése akkora, mintha egy gumilabdát hasonlítanánk, egy lufihoz. Amikor ezek a satnya, még jobbra pörgő fotonok a fiatal, daliás fotonokhoz ütődnek, olyasmi játszódik le, mint amikor a nagy pettyes labdát a lufihoz ütjük azonos erővel. A lufi ellentétes irányban pattan le a labdáról, akkora kitéréssel, amekkorát az erőteljesebb tömegű labda adott neki.

Amikor rengeteg elöregedett fotont, a fiatal fotonok balra pörgővé ütköztettek, egy idő elteltével, a bal spinűek egymással egyre többet karamboloztak, az ütközések révén egyre magasabb negatív energia szintre emelkedtek, sokaságuk egyre tágasabb vákuum tereket teremtett a pozitív energián alapuló terek közé.

A fekete lyukak szemközti oldalán a balra pörgő részecskék ütközésein alapuló energia termelődése negatív előjelű lesz.

A mínusz egyes hullámhosszon addig tartózkodik egy tömegét elvesztett ember, amíg az összes elöregedett fotonja kicserélődik. Az összes foton kicserélése után lesz a nyomása mínusz egy atmoszféra, a filmben kiválasztott testfigura nyomás értéke a mínusz egy atmoszférától már egy kicsit több, ezért a fiatal foton test pontosan a figurába fog belepréselődni. Ezután pontosan a mínusz egy atmoszférás kvantumtestet a mínusz két atmoszféra azonnal átszippantja. A két foton test összeolvadása pontosan olyan energia csökkenést okoz, hogy a test nyomás értéke mínusz egy atmoszféra lesz.

A mínusz egyes hullámhosszon addig tartózkodik a foton ember, amíg az összes fotonja kicserélődik, vagyis visszafiatalodik tizennyolc évesre. Minden egyes ott töltött év egy évvel fiatalosabb külsőt eredményez. Ha nagyon sokáig élt valaki, nyilván több évet vesz igénybe a foton csere, mint egy fiatalabban eltávozottnál. Azok, akik nem akarnak tovább menni, és már a teljes foton testük foton készlete kicserélődött, örök fiatalok maradnak. A testméret ugyanis megmarad, az elöregedett fotonok pedig folyamatosan cserélődnek.

A mínusz kettes hullámhosszon a tizenötödik tömegnyerés esetében, már annyira legyengült a negatív energia szintje a kvarkoknak, hogy az újonnan érkező nagyobb negatív energia szintű kvarkok a régi, legyengült, bal pörgésűeket, ismételten jobbra fordítják. A jobbos pörgésűek ütközése a jobbosokkal, újra pozitív energia termelődésébe fordítja a folyamatot, majd fokozatosan egyre nagyobb mértékű pozitív energia termelődésébe lendíti át a tömegnyerést.

Amikor az emberi testet pozitív energiás, vagyis jobbra pörgő kvarkok alkotják, a nyomás értéke egy atmoszféra lesz. A vákuum tér pedig azonnal kinyomja magából a nyomással rendelkező testet. A tömegvesztés után a vákuumtérbe beszívódik az emberi test, a tömegnyerés után átnyomódik a vákuum térből a nyomás alatt álló pozitív térbe. Az egyik térből a másik térbe való bejutás, önműködő, ön gerjesztett mechanizmus, de a biológiai test visszajutása a nyomással rendelkező térbe, már védőfelszerelést, minimum egy szkafander viselését kívánja meg. Száz km –t kell megtenni, egy óra alatt, az abszolút nulla fokon, levegő nélkül, dermesztő hidegben.

Amikor az Univerzum gömbürege kivájódott a plazma pontok által alkotott dimenziófalakból, az egész üreg plazmával telítődött. A plazma eloszlása, azonban egyenetlenül oszlik el a térben. A középső részekben sűrűbb, kifelé haladva egyre ritkább állományt képvisel. A plazma pontokat kizárólag a TV készülékeinkben láthatjuk, amikor nincs adás, sistergő sűrű pontokként jelennek meg a képernyőn. Az adó szilícium kristálya ilyenkor, mint jelfogó továbbra is működik, mert állandóan mágneses vonzódáson alapuló plazma becsapódások érik a kristályt. A plazma becsapódások olyan nagy erővel történnek, hogy újra szerkezetet vesznek fel és fotonok keletkeznek, ezért szakadatlanul megy végbe a szilícium kristállyal való ütközés, és foton keletkezés. Ez a zúgó – sistergő hang, a plazma becsapódások felerősített zaja. Adáskor miniatűr képek érkeznek az adó szilícium jelfogójára, a kristály szöget bezáró lapjainak megfelelő számban, a képek pedig azonnal a gluon gömböcskékre kerülnek, ahonnét az összes többire átjátszódnak. A miniatűr képeket a TV optikai rendszere nagyítottá alakítja. Amikor nincs adás, azért láthatjuk a plazma pontokat hatalmasra kinagyítva, mert a kamera, nagyító - felbontó optikája kikapcsolt állapotban van, és a lencse alaphelyzetében ilyen nagyméretű, és felbontású képeket küld a vevő TV készülékeink optikai rendszerére. A plazmát éternek nevezték, idáig.

A plazmaeloszlás hozta létre a tér különböző energia szintjeit. Középen ahol legsűrűbb, legmagasabb energia szintű, fokozatosan kifelé haladva egyre gyengülő a tér energia szintje.

A bolygók képződése során, ahol a legmagasabb energia szintű térrészben alkotódott egy planéta, gyorsabb tengelykörüli forgást, és nagyobb tömeget nyert. A térben lévő plazma állomány gyérülésével csökken a keletkező égitestek fordulatszáma és tömege.

A bolygók és napok gömbalakja az Univerzum gömbürege által meghatározott. Az atomok alkotórészei jobbra pörögnek, mert a fekete lyukak jobb irányba pörgetik ki azokat, az innenső oldalukon. A kijutást követően egy közegben mozognak, ami nem más, mint a plazma. A plazma felveszi az Univerzum gömbüregének alakját, vagyis követi a görbült teret.

A plazmába került részecskék és a keletkező atomok pedig követik a plazma elhajlásait, ezért állandóan a gömbalak felvételére törekszenek. Ezért van az, hogy az atomokban az elektronok, az atomok a bolygókban csakis, és kizárólag gömb alakot ölthetnek. Az Univerzumban fellelhető összes más forma bolygók törmelék anyagai lehetnek.

Az Univerzum peremterületein olyan ritka a plazma eloszlása, amely semmilyen bolygó képződésre nem ad lehetőséget. A plazma, mint a legmágnesezhetőbb parányi, leheletnyi valami, a vonzhatósága miatt serkenti az atomféleségek csomósodását, a molekulák közötti kötőanyagként elindítva a bolygók megalkotódását. Minél nagyobb a sűrűsége, annál erőteljesebben indul meg egy planéta képződése, eloszlásuk a térben pedig megteremtette a tér különböző energia szintjeit. A Föld pont egy élet kialakulásának kedvező energia szintű térrészben jött létre. Tengely körüli forgása, a Naptól való távolsága a keringési ideje, mind a pálya a plazma eloszlásában rejlő, energia szint által megszabott.

A bolygó pályák irányát és alakját szintén a plazma eloszlása szabályozza. Ahol egységesen sűrű plazmában történik a keringés, szabályos kör alakú pályán haladnak a bolygók a napjuk körül, gyorsan. Ha a pálya távolabbi részén gyérül a plazma, nem tud szabályos kör alakban visszafordulni, mert az a térrész több plazmát tartalmaz ahonnan kiindult, a nagyobb mágneses vonzás pedig visszafordítja, ezért ellipszis, ha nagyon ritkás plazmát tartalmazó térrészből vonzódik vissza, akkor elnyúlt ellipszis alakú pályát fog leírni.

Ahol a bolygók visszafelé keringenek, vagyis jobbról balra, ott a jobb oldalon sűrűbb a plazma, ezért addig, amíg a plazma eloszlása meg nem fordul, ezt az irány követik. A plazma eloszlása változó, de mindig a sűrűbb helyről a hígabb felé haladnak. A plazma eloszlásának változását okozhatja, hogy a közelben bolygóképződés történt, vagy a sűrű plazmapontozottság miatt a pontok állandó ütközésekben vesznek részt és amíg ritkásabbá nem válik az állomány folytonosan fotonok keletkeznek, amelyek aztán kisugározódnak. A folytonos foton keletkezés és kisugárzás állandóan változtatja a plazma szövetének sűrűségét, és ezzel együtt a tér energia szintjét. A gyarapodás azonban mindig befelé, középirányban történik, mivel ott mindig sűrűbb, így odavonzódik. Az energia szintek változását a naptól az első legközelebbi bolygó távolságával lehet arányítani. Ha az első bolygó távolsága X, akkor a másodiké 2X, a harmadiké 3X és így tovább. Mindegyik szorzóval ellátott X plazma réteg egy energia szintnek felel meg, ahol legnagyobb szintet a naphoz legközelebbi jelenti.

A Merkúr naptávolsága 40 millió km, a Vénusz 80 millió km, a Föld - Nap távolság pontos adata 120 millió km és nem 160 millió km, a Mars 200 millió km, a Jupiter 240 millió km, az Uránusz 280 millió km, a Neptunusz 320 millió km, a Plútó nem tartozik a naprendszerünkbe, egy elszabadult, még impulzussal rendelkező, a Neptunusz vonzáskörébe került, vendégbolygó.

A jelenleg használatos űrteleszkópokkal nem lehet pontosan megmérni a vörös eltolódások szögét, és egy minimális eltérés is zavart kelt.  Ez a kis eltérés a Föld – Nap távolságban 30 millió km hibát mutatott, amely pontosan elég ahhoz, hogy ne bukkanhassanak semmiféle általános összefüggésre. Ezt fontos tudni, mert ha egy másik pontosan ugyanilyen földet alkotunk, akkor csak a Föld pályájának plazma tartományában végezhetjük el. Csak ebbe az energia szintbe sűrűsödött plazma rétegben jön létre ugyanolyan paraméterekkel rendelkező bolygó, mint a Föld, a tengelyforgása, tömege, keringési sebessége, pályajellemzők, mert a plazma ugyanazzal a vonzó képességgel, ugyanannyi anyagmennyiséget, ugyanolyan sebességet fog reprodukálni. Az anyagcsomósodások a Napból indulnak el, a mágneses fonalakon érnek le, mindig ugyanolyan sűrűségbeli elrendezésben, mint az eredeti Földben, a kész földből szintén mágnes fonalak indulnak a Nap felé, és a légkört is mágnes fonalak erősítik majd az új földhöz. Minden ugyanúgy fog zajlani, mint az Univerzum által alkotott jelenlegi Föld estében, 4,6 milliárd évvel ezelőtt.

Amikor felépült, és már légkör is keletkezett, az első villámcsapások fogják útnak indítani nap körüli pályáján.

A bolygókat a napjukból kiinduló mágnes fonalak tartják a pályáikon, de a keringésükhöz szükséges impulzusok állandóságát a villámlások biztosítják. A nap felé eső oldalukon, mindig tízszer annyi villám keletkezik, mint a másik oldalukon. Az elektromos kisülések a bolygók napjukból kiinduló mágneses erőfonalaiban keletkeznek, a viharok által rengeteg szabad elektron egymáshoz ütköztető hatásaik következtében, amelyek megnövekedett energiájukat átadják a fotonoknak, azok pedig láncreakciószerű kisugárzásukkal óriási impulzuskeltéssel folytonosan előre tolják a bolygókat.

Ha napközelben vannak a planéták, a napjuk felé néző oldalaikon megsokszorozódik a villámlás, nap távolban pedig csökken az elektromos kisülések száma.

Az univerzumok objektumai nem jöhettek volna létre, ha a pozitív energia termelődését, nem követi azonnal a negatív energia felszabadulása. A szabaddá vált fotonok energia szintjei a negatív tartományban foglalnak helyet, az értékük soha nem nulla.

Az emberi tevékenységek által, vagy az élőlények testének elhalásával tömegét elvesztett fotonok keletkezését, megelőzte a Nap energiájának bolygók felszíni részeit égető hatása. A pozitív energia termelődését, ezért kis késéssel, állandóan és fokozatosan egyre nagyobb mértékben követte a negatív energia termelődése, egyre nagyobb vákuum térré tágítva.

A vákuum tér kiépülése a pozitív energián üzemelő térrészletek közé beépült, és a pozitív energia termelődésével azonos értékű negatív energia által létrehozott tereket nyitott.

A láthatatlan részeket a NASA tudósai már feltételezték, a hiányzó anyagmennyiségeket képzeletben idehelyezték, csak még nem birtokolhatták a vákuum tér megismeréséhez szükséges tudást, ezért a láthatatlan sötét anyag névvel illették.

A vákuum tér és a pozitív tér ellentétes előjelű energia egyenlősége biztosítja a tér állandóságát. Ha nem működne ez az öngerjesztéses energiaszint kiegyenlítő folyamat, az Univerzum állandóan tágulna, és semmiféle állandóságot nem biztosíthatna, ezért egy állandóan táguló üres Univerzum létezhetne csupán. Az Univerzum zsugorodása abban az esetben jöhetne létre, ha a negatív energia termelődése felülmúlná a pozitív energia termelődését, ez pedig lehetetlen, mert a negatív energia termelődésére a pozitív energia termelődése ad lehetőséget.

Könnyen bizonyítható a barátnőmtől ingán keresztül megszerzett információ, ha egy samot béléses, légmentes kamrában állati csontokat izzítunk Ha az égető teret egy samot fallal két részre osztjuk, és a két tér között egy rés biztosítja a fotonok átjutásának lehetőségét, a pozitív energiás tér mellé a vákuum tér gyorsan kiépül, amelyről hőméréssel tájékozódhatunk. A vákuum tér helyét képező falakat és az áteresztő lyukat fullerénnel kell bevonni, a nagyobb bevonzás elősegítése érdekében. Ezután egy réteg szilikonnal a hő ellen védeni, és amíg a szilikon ragad, egyenletesen szilícium őrleményt simítózunk bele, hogy teljesen befedje. A szilícium a mágneses bevonzást segíti elő. A csontok hamvasztását vastag hőálló üvegen végezzük, az üveg nagy gluon tartalma miatt. Az üveget a samot izzító kemence alapjára úgy helyezzük, hogy az teljesen lefedje. A csontokat is tűzálló üvegből készült dobozban hamvasztjuk, olyan arányban, mint pl. egy kg csonthoz fél méterszer félméteres tűzálló üvegdoboz szükséges. Egy kg csont elhamvasztásához ezer Watt szükséges, egy óra alatt az összes foton átkerül a negatív tartományba. A fűtést alulról tíz darab öt cm átmérőjű, két mm keresztmetszetű, a rúgó karikák közötti egy mm rések kihagyásával készült, egyenként félméteres acélrúgók beépítésével oldható meg. Az egész rúgórendszert be kell fullerénezni. A fűtő szerkezetet a samot fal alá tervezzük, és külön samot rekeszbe helyezzük. Belülről ugyanazokkal a rétegekkel látjuk el, mint a az izzító kamrai részt. Az egészet, beleértve a fűtő rekeszt is, kívülről is minden egyes réteggel be kell vonni, a belső részekkel megegyezően, de az utolsó külső réteg fullerén, amely befedi az egészet. Állandó légcserét biztosító helységben szabad csak üzemeltetni. A kísérlet elvégzése után, csak a teljes lehűlést követően szabad kinyitni, mert a felhevült oxigén és hidrogén hirtelen kiáramlása gyulladás veszélyt okoz. Páraelszívót feltétlenül szükséges üzemeltetni, mert a lehűlést követő kinyitás után az oxigén és hidrogén vízmolekulákat képez, a pára kicsapódik, és a helységben eső keletkezik. Négyezer Wattos a plafon méretét követő páraelszívó használata kívánatos kb. egy órán át, amikor a ködösödés megszűnik. Meleg levegő ventiláció, befúvatás, hősugárzó használata gyorsítja a páraelvonást, de ha mindez megoldhatatlan, vagy túl macerás, az egész műveletet végezzük a szabadban, a továbbiakban nincs semmilyen gond, a kemence kinyitása körül, és még a kihűlést sem kell megvárni, csak az emberek távolodjanak el legalább tíz méterrel messzebbre. Ebben az esetben egy óra alatt teljesen lecsökken a hőmérséklete. Gázkromatográfot csatlakoztatunk a kamra mindkét különböző energiáját létrehozó teréhez, amelyek az atomok számát lennének hívatottak számolni. Minden molekula grammatomsúlynyi mennyiségében 6 X 1023 db atom található. A vákuum térbe átjutott fotonok száma meg fog egyezni a meleg térben lévő fotonok számával, mivelhogy a pozitív energiájú fotonok jutnak át a másik elválasztott oldalra, miközben az energia szintjük már a negatív tartományba érkezik. Minél előrébb halad az izzítás, annál több foton energiája zuhan ott, a nulla alatti érték alá. Ha fotonok elfogytak a pozitív energiájú térből, a kromatográf nullát jelez, a másik oldalon viszont 2,71 K fokot jelez a hőmérő. A hőmérőknek tűzálló üveggel védett, higanyos töltésűeknek kell lenniük, és a kamra belsejében foglalnak helyet.  A nagyobb negatív energia eléréséhez sokkal több foton keletkezésére lenne szükség. A hamu az izzító kamrában nem más, mint az atomok gluonos részei, vagyis a protonok. A csont állomány 44 % - a víz, ezért a nagy hőhatás miatt, az atomjainak elektronjai az elektron pályáikról messzire eltávolodnak, majd a lehűlést követően, újra az eredeti, távolságukban állnak vissza atommag körüli keringéseiket végezni. A víz molekula azonban felszakad, a hidrogén és oxigén atom a kamra kinyitásával egyidejűleg a szabadba távozik.

Ha számításokat végzünk, és meg akarjuk tudni, hogy a hamuban tényleg megtalálható ugyanaz az a darabszám, mint a gázkromatográf által rögzített mennyiség, a csontok súlyának 44 % át le kell vonni, vagyis a víz mágneses vonzását, a megmaradt tömegben ugyanannyi atomszámnak kell lennie, mint a fotonok száma. Ezt úgy érhetik el, ha a hamut a teljes lehűlést követően újraizzítják. Elektronok fognak szabaddá válni, és a gázkromatográf az elektronok számát fogja jelezni, amelyeknek pontosan meg kell egyezni a fotonok számával.

Az utolsó művelet lesz az üvegdoboz kiszedése, amelyet ha rögtön felnyitnánk két atmoszféranyomással kilövellő vízzel találnánk szembe magunkat. Ebből következik, hogy a kemencébe helyezés előtt, többszörösen, összehegesztéssel záródó acélpántokkal biztosítjuk az üvegdoboz fedelének nyomásálló záródását. A nagy nyomással kitörő víz, balesetet okozó helyzetének elkerülésére a lezárt üvegdobozt vákuum kamrába helyezzük, és az abszolút nulla fokig hűtjük. Ezután várunk négy – öt órát, amíg teljesen elolvad a jég, majd ki lehet nyitni. A doboz azonban nehézvizet, vagyis deutériumot fog tartalmazni. Ha egy pohárba, kb. három dl vízbe egy ml nehézvizet csöppentünk, jótékony hatást fejthet ki a szervezetünkre, mivel a rossz információkat hordozó elektronokat likvidálni fogja. A deutérium balra pörgése által, a jobbra pörgő legnagyobb energia szinttel rendelkező, szervezetkárosító elektronokhoz fog vonzódni, a két ellentétes irányú pörgés eredménye a károsító elektronok megsemmisülése lesz. Ha megfigyeljük a pohárban lévő vízben a deutériumot, azt láthatjuk, mintha egy nagyobb buborék lenne a víz egynemű közegében, a vizes pohár alján. A mozgása felveszi a pohár görbületének irányát, és a hajlat mentén vándorol. Ha a tér egyenes vonallal határolt, akkor az iránya is egy egyenes vonalat követ. Az Univerzum összes részecskéjére jellemző, hogy a görbült tér irányát követik. A pohárban látható deutérium mozgása szemléltetheti, az Univerzum gömbformáját követő mozgásokat, és azt, hogy miért is vesznek fel a planéták gömb alakot, és miért is keringenek kör, vagy elliptikus pályákon. A következő részben a téma részletes kifejtésre kerül.

Így bizonyítható, hogy az Univerzum, saját magától öngerjesztéses technikával állítja elő a pozitív tér mellé a vákuum teret, amely feltételt és állandóságot teremt a folytonosan képződő objektumok számára.