Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világűrtől a Marson át a Napon keresztül, egészen a DNS spirálig

2013.04.14

A világűr nyomásának mérésére szolgáló szerkezet – A Nap által elnyelt Mars pozitív energia növelése, és ennek hatása a világűr hőmérsékletére és nyomására

A világűr nyomásának mérésére nagyon érzékeny mérőműszerre van szükség, mivel gyenge negatív energia mérését és annak változását kell szemléltetni.

Központi részbe egy leheletnyi vékony membránt kell helyezni, amely egy elpusztult, nagyobb testű kutya szemének szaruhártyája. De mivel a szaruhártyát nem lehet semmihez sem rögzíteni, hogy a nyomás és hőmérséklet változásokra megfelelően reagáljon, ezért a kutyának az egész szemgolyóját kell felhasználni, erre a célra. Sajnos semmilyen más lehetőség nincs a pontos mérések elvégzésére.  Szobahőmérsékleten, azaz húsz Celsius fokon a szaruhártya behorpadt, és ilyen állapotban, a homorú rész mértani középpontjába egy öt centiméteres libatollból kifosztott kis szarugerezd kétkomponensű szilikon ragasztóval odatapasztható. A kis tollgerezd végére poliuretánból készült pontosan ráilleszkedő kicsi csövecskét húzunk, amely tíz centiméteres és tintával van töltve.

Ezután, a szemgolyó hátsó oldalát, kétkomponensű szilikon ragasztóval egy mm – s keresztmetszetű üveglapra ragasztjuk.

Egy ötven méteres tíz centiméter széles papírtekercset óránként tizenhat fordulatos orsóra kell helyezni, és a papírtekercs másik végét az ellentétes oldalon lévő, szintén óránként tizenhatot forduló orsóba kell belehúzni, amely az elsővel ellentétes irányban forog, ezért automatikusan magára húzza a tekercset.

A poliuretán cső végén 0.1mm –s lyuk legyen, azért, hogy a tinta nyomot tudjon hagyni a papíron. A toll vége pontosan a papírhoz illeszkedjen.

A szemgolyót csak felhasználás előtt szabad a szerkezetbe illeszteni, mivel csak frissen működőképes, fagyasztani, tartósítani tilos!

Ha vákuumkamrába helyezzük, mínusz kétszázhetvenegy K fokra, vagyis az abszolút nulla fokra, ilyenkor mínusz egy atmoszféra a nyomás a kamrában, a szaruhártya teljesen kifeszül, és ezt jelezni fogja a tinta. A tintához a fagyás megakadályozására folyékony nitrogént kell adni, fele –fele arányban. A kalibrálás ezzel be is fejeződött.

A művelet elvégzésére azért van szükség, hogy a világűrben meglehessen mérni, milyen változásokat okozott a Mars bolygó fotonjainak Napba kerülése. Mennyivel emelte meg a nyomását és a hőmérsékletét, mekkora pozitív energia felszabadulását okozta a Mars újrahasznosítása?

Az Univerzum Irányító Rendszerétől tudom, hogy két éven keresztül, amíg a Mars összes fotonja fel nem használódik, a világűr hőmérséklete mínusz kétszázhetven C fok lesz, tehát egy teljes C fokot emelkedett kint a hőmérséklet és 0.1 atm – l emelkedett a nyomás, azaz, jelenleg és még két évig, 0.9 atm a világűr nyomása.

A vákuumkamrába a kalibráláshoz használt szemgolyót egy másikra ki kell cserélni, mivel a szaruhártya a negatív energia hatására elvesztette a rugalmasságát.

Bővebb információért forduljanak az Univerzum Irányító Rendszeréhez.

A sarkvidéki jég olvadásának megfékezése, az ideális jégtömeg visszaállításának lehetősége

A Mars bolygó fotonjai a Napban történő felhasználódásuk során, a Föld átlaghőmérsékletét öt fokkal növelik. A sarkvidéki jégtakaró ennek következtében két év alatt teljes mértékben elolvad, ha az emberiség nem cselekszik azonnal. Negatív energiaközléssel a Mars holdjának a Phobosnak az északi sarkkal, és a déli sarkkal megegyező nagyságú térrészletét kellene egymáshoz húzni, elektrontömörítéssel. A korábbiakban a módszer részletezve volt. A Phobos érintkező térszeleteinek klímája kiegyenlítődik a sarkvidéki klímával, és addig tart a negatív energia közlése, amíg a kívánt negatív energia mennyiség át nem adódik.

A korábbiakban részletes kifejtésre került, a természetből korlátlanul kinyerhető energiaszerzés elvi lehetőségei, technikai megvalósítással együtt, így a negatív energia előállítása is. A mágneses erőfonalakra juttatva a negatív energiát az Univerzum Irányító Rendszere segítségével, könnyen kivitelezhető.

A Jupiter Io holdját ma idegenek űrszondával vizsgálják 2011. nov. 14.

A mi galaxisunkban a Tejút rendszerben a Kos csillagképben a cornis tövére irányítva a teleszkópot, onnan öt fényévnyire láthatóvá válik egy föld típusú bolygó, kb. olyan, mint a mi Földünk. Ott is emberek élnek, akik már elsajátították a legcélravezetőbb technikákat.

Ma az Io-ra lettek kíváncsiak, ezért negatív energiával elektrontömörítéses módszerrel egymás mellé húzták a bolygójukat és az Io-t, és átsétáltatták az űrszondájukat.

A szonda talaj és kőzetmintákat gyűjt a felszíni és mélyebb rétegekből, légköri mintát vesz, hőmérsékletet mér és fényképez. Egy napig deríti fel az Io –t, majd visszatér a küldő bolygóra, ezután megszüntetik a negatív energia közlését, majd a két térrészlet elengedi egymást.

Idegen nyelvek letöltése a szívben lévő gluon gömb belsejébe, a memóriába

A letölteni kívánt nyelv szoftverét elkészítjük, úgy hogy legelső helyen megírjuk, nyelv ABC -t, majd az összes szókészletet, legutoljára a nyelvtani szabályokat az egyszerűtől a bonyolultabbakig sorrendben.

Ügyelni kell arra, hogy minden tartalmi rész, a kiejtésnek megfelelően legyen a hajlékony lemezre írva, mivel a tudatba bejátszás csak az idegen nyelv beszédkészségének elsajátítására alkalmas. A nyelv, írásban történő megjelenését sajnos meg kell tanulni.

Szükség lesz egy olyan pendrive-re, amely hajlékony lemeze fullerénnel bevont, és a fém tartóház szintén fullerénnel fedett. Az egész szerkentyűt olvasztott PVC –be kell mártani.

A pendrive azon oldalára, ahol a jelek kijutnak, egyszer egy centiméteres, egy mm keresztmetszetű vas lemezkét ragasztunk, kétkomponensű szilikon ragasztóval.

Egy mm –s keresztmetszetű magnetitből készült huzalt, úgy öntetünk ki, hogy az egyik vége, egyszer egy centiméteresre kiszélesedjen, egy mm –s keresztmetszetben. A pendrive - re  tapasztott vas lemezke magához fogja vonzani a magnetit huzal kiszélesedő végét, így biztosít legegyszerűbb módon stabil összeköttetést. A huzal másik végét, egy csíptetővel a szívünk elé rögzítjük, és két nap alatt betöltődik a tudat memóriájába. Tovább is tarthat a letöltés, ki mennyi időt szán rá naponta, a letöltés ott folytatódik, ahol abbamaradt.

Amikor a szoftver összes anyaga betöltődött, az idegen nyelvnek megfelelően, bármilyen szöveget két órán keresztül egyfolytában, szünet nélkül olvasni kell hangosan, ezután a hálózatban áramló nyelvi elektron minták bejutnak a memóriába és kapcsolatba lépnek a memóriába betöltött nyelvi elektron mintákkal, és a továbbiakban a memóriából a beszéd során úgy áramlanak kifelé a hálózatba, mintha mindig is perfektül beszéltük volna ezt a nyelvet.

A jövőben, mindenki könnyen több idegen nyelv tudására tehet szert, örülhetnek a diákok, és főleg azok, akik utálnak nyelveket magolni!

Részletesebb felvilágosításért forduljanak az Univerzum Irányító Rendszeréhez. 

Miért késett egy teljes napot a Földhöz legközelebbi megközelítésével 2005 YU55 kisbolygó? 2011. nov. 11.

Minden előrejelzés szerint a kisbolygónak november hetedikéről november nyolcadikára eső éjszakai órákban kellett volna a Földhöz háromszázhúszezer km –re közelítenie. Még sem ez történt. Egy megelőző részben már írtam arról, hogy a Mars anonim holdjának tudósai már megállították. Ha ez nem történik meg a Hold nagyobb energia szintű vonzáskörébe került volna, és a Hold a Föld és a Mars holdja menthetetlenül pusztult volna. Korábbiakban részletezve lett a dolgok miértje. De a fejlett technikával rendelkező idegenek megállították annyi időre, amely alatt a tengely körüli forgása leáll, ez pontosan annyit jelent időben, amennyit késett a kisbolygó. A teljes perdület vesztés után, kétezer Voltnyi elektromos kisüléssel meglökették, pontosan a Holddal ellentétes irányban, olyan pályára küldték, hogy ne veszélyeztesse sem a Földet, sem saját planétájukat. Ha ez nem így lenne, akkor a kedves tudósok igen rosszul tudnak számolni, ami pedig ilyen modern számítástechnika mellett elképzelhetetlen. Jelenleg olyan pályán folytatja világűrbeli útját, hogy soha többé ne jelentsen veszélyt szomszédjainkra, és ránk nézve sem.

Miért nőtt gigantikus folt a Napon? A NASA direkt szemellenzős?

Érdekes módon a Mars megsemmisítése után három nappal a NASA az utóbbi évek legnagyobb napfoltját figyelte meg. Ahogy azt a korábbiakban lejegyeztem, a Mars november elseje óta nincs többé. Azt, hogy a Mars eltűnéséről miért nem nyilatkoznak, nem tudhatom, talán olvasták a blogom, és most nyilvánosságra kellene hozniuk, hogy mekkorákat bakiztak?

Aki egy kicsit is ért a csillagászathoz és birtokában van egy átlagos teleszkópnak, könnyen meggyőződhet róla. A Mars észlelhetetlensége helyett, november negyedikén közölték, a  marsjáróval, az Opportunytivel végzendő jövő évi Mars kutatási terveiket. És még azt is, hogy micsoda szenzációs felfedezésre bukkantak, az egyik felvételen egy fehér kőzet képére leltek, amely filloszilikát, és víz jelenlétére utal. Nem értem, mi ebben a szenzáció, mivel már 2006 04.25. én megjelent az Origo online oldalán egy cikk: A Mars története az ásványok alapján címmel.  A tudósítás a Mars Express űrszonda új adatai alapján a bolygó fejlődésének három eltérő időszakában keletkezett ásványokat azonosította. A cikk tartalmát nem részletezem, de a phyllosian időszaknak nevezett marsi korban, keletkezett ún. filloszilikátokról már volt tudomásuk. A kőzet lefényképezése pedig a víz jelenlétére utalnak, ezért tartják nagy jelentőségűnek a kőről készült fotót. Hát igen, ez óriási nagy ügy, mivel már régóta tudják, hogy vízjég dögivel van, a problémát pontosan ennek az olvadása adta. A korábbi részben részletezve lett. A Mars Expressz űrszonda adatai ezt már régen jelezték, és a fényképet kíváncsi lennék rá mikor készítették, mert a cikk 2011november negyedikén jelent meg, és a Mars akkor már, mint bolygó nem létezett!

De, hogy mennyire ködösítenek, arra legnagyobb bizonyíték a Nap gigantikus foltja, az AR1339. 2011. november harmadikán észlelték a NASA tudósai, és a fokozott naptevékenységet is, amit előre jelezett az Univerzum Irányító Rendszere. A Nap hatalmas foltja a Mars egy tömegben bevonzódott fotonjainak halmaza. A Nap óriási energia szintje a Mars fotonjait egymásra préselődve egyszerre szippantotta be. Annyira összeszorítódtak, hogy egymásburkaiba hatolva kvantum állapotba kerültek, és a rengeteg kvantum most sorakozik fúzióra várva. Fokozatosan egymásután haladnak tömeget nyerni, a legalacsonyabb helyet elfoglalókból hidrogén atomok, a felettük lévő zónákban hélium atomok, majd egyre feljebb haladva, az energia szintek növekedésével hármas protonszám képződik, egészen a legfelső zónákig négy, öt, hat, hét, majd a nyolcas protonszámnál tetőzik, a lehetséges legmagasabb energia szinten. A keletkezett atomok mágnes fonalak tömkelegén keresztül érkeznek a Föld felszínére, vagy belsejébe, és pótolják az anyaghiányos részeket.

Az atomok leérkezésének látható jelei az Aurora Borealis, sarki fény, a mágnes fonalak elektronjaiba ütközve, annak fotonjait késztetik kisugárzásra. Másik jele, a tengerek vizeinek bugyogása, mivel a tengerek mágnes fonal hálózatában helyet foglaló fotonok is kisugárzanak, az oda ütköző szén, szilícium, oxigén, hidrogén atomok elektronjainak hatására, miközben, széndioxid, szilikát, víz keletkezik. A foton kisugárzások pedig emelik a víz hőmérsékletét, a széndioxidból szénsav keletkezik, amitől pezseg a víz.Éjszaka, amikor a víz hőmérséklete alacsonyabb, nem bugyog, hanem egy métertől akár kilométeres nagyságú, szabálytalan foltokban fényjelenség látható.

A nagyfokú ködösödés is jellemző, mert a hidrogén és oxigén atomok a mágnes fonalakon víz molekulákat képeznek, és a foton kisugárzások miatt kigőzölnek.

A fokozott naptevékenység, a nagy alapanyagbőség miatt lép fel, a magasabb proton számú atomok is tömegesen képződnek, ezért az elektronoknak a foton párjaikra várakozniuk kell, amíg azok elérik a két naprendszer közötti összesugárzási zónát. A összesugárzott fotonok, vagyis a plazma sugarak találkozásával válnak az elektronok szabaddá, és kezdhetik meg a sűrűség szerinti földi elrendeződéseiket. Addig azonban, a Napot elhagyva, az elektronok, a Földhöz közeli helyeken várakoznak, de a Földre nézve elég távol, hogy ne okozzanak katasztrófa helyzetet. A fokozott naptevékenység, kisebb áramkimaradásokat, elektromos zavarokat kelthetnek, de nagyobb bajt nem okozhatnak.

A Napban azért van jelenleg több napfolt, mert a Xénia és a Pluto is fotonok tömkelegeként sorakoznak az ismételt tömegnyerési folyamatra. A Mars, a Pluto és a Xénia is egyaránt testvér bolygónk a Mars holdjának és a Föld anyagainak gyarapításában vesznek részt.

A fokozott naptevékenység emeli a Föld átlaghőmérsékletét öt C– l, a napközeli földpálya szintén öt C– l, a Mars fényvisszaverésének megszűnése miatt viszont öt C–t veszítünk, és még öt C–t veszítünk, mert a Jupiterről negatív energia érkezik a Földre, mert a Nap fénye a Mars helyett mos innét fog visszaverődni, miközben energia szint csökkenésen megy keresztül, annyira, hogy ideérve öt fokkal csökkenti a Föld átlaghőmérsékletét. Ha összeszámoljuk, a fokozott naptevékenység és napközeli pálya öt fokot emeli a hőmérsékletet. Nap távolban, és normál naptevékenység során a Föld átlaghőmérséklete a szokásos.

A magyar tél milyen lesz, azt a nagy légköri áramlatok is befolyásolják. Ha az afrikai meleg, száraz légtömegeknek magasabb a pozitív energia szintje, mint a negatív energiájú szibériai hideg légtömegeknek, akkor a magasabb pozitív energia szintű meleg levegő áramlik a Kárpát - medencébe. Fordított esetben, ha a negatív energia szint kerül fölénybe, akkor az kap szabad utat, hideg télre lehet számítani. A part menti meleg tengeráramlatok emelik a hőmérsékletet, ezért mindig enyhébb az óceánok és tengerek mellett elhelyezkedő szárazföldek téli klímája.

Kommunikáció a szilícium atomos csatornaváltójú TV készülékkel

A mínusz egy és mínusz kettes hullámhosszal történő kommunikáció kezdeményezését csak a földiek végezhetik. Az alacsony energia szintű világok információs elektron mintáinak gyenge energia szintje nem képes meglökni, és mintaáramlatot elindítani, a mi nagy energia szintű világunk nagy energiájú információs elektron mintái felé. Éppen ezért, csak azokra a kérdésekre kaphatunk válaszokat, amelyeket felvetettünk számukra, azokra pedig nagyon bőven, az információs hálózatban a kérdéseknek megfelelő összes információs minta kombinálódik, tehát a legmesszebbmenően teljesül kíváncsiságunk kielégítése.

A szilícium atomos TV készülék használata alkalmával, ne felejtsünk el szilícium kristályt tartalmazó fülhallgató viseléséről sem, mert másképp nem hallhatjuk átkelt barátaink mondanivalóját.

Kiegészítés a szilícium atomos állomáskeresőjű TV készülékhez

Ha a TV – t, olyan Web kamerával kötjük össze, amelynek jelfogója szilícium kristály és szilícium kristályt tartalmazó fülhallgatót csatlakoztatunk hez a  TV, akkor a kommunikáció felőlünk is közvetítődik a mínusz egyes hullámhosszon fogadó személyhez. A Web kamera domború lencséjének mértani közép pontjába két komponensű szilikon ragasztó segítségével rögzítünk egy minél kisebb szilícium kristályt

A Mars likvidálásának bravúros technikája 2011. nov. 01

A Mars anonim holdjának lakói már régóta használatba vették a természeti környezetben fellelhető korlátlan mennyiségben jelenlévő energiaforrásokat, és kinyerésük korszerű módszereit. Hatalmas árammennyiségek tárolására nyílt lehetőségük.

A Mars felrobbantásához ezekből az áramtárolókból indítják az elektromos áramot a Mars felé. Négy űrhajóval a Marstól távol, a négy fő égtáji irányból távirányítóval egy millió Voltos impulzust indítanak el. A négy irányból egyszerre egy –egy millió Voltot. A négy millió Volt egyszerre egy pillanatba érkezik a dinamithoz. A távkapcsoló megnyomásakor egy elektron energia szintje kerül egy millió Volt feszültségre, amely abban a pillanatban láncreakciószerűen a mágnes fonalakon végighaladva fotonról elektronra, pár másodperc alatt eléri az óriási mennyiségű dinamitot. A hatalmas áramerősség a dinamit összetömörödött elektronjaiba ütközik, mint akadályba, nem tud sebesen továbbhaladni, ezért egy hatalmas négy millió Voltos elektromos kisülés következik be. A kisülés hőenergiáját átveszi a dinamit, amely nagy gluon tartalma miatt nagyon éghető anyag, az energia szintemelkedés hatására az elektronok eltávoznak egymás mellől, közben a nagy energia növekedése miatt az elektronok fotonokra esnek szét. A fotonok a hatalmas energia szint miatt messzire távolodnak, majd teljes energiavesztésük után visszahullnak, és a Napban először kvantumokká, majd elektronokká fuzionálnak. Tehát a robbantás után fokozott naptevékenységre számíthatunk, mert az onnét kijutó elektronok a mágnes fonalak fogságában ereszkednek le a Földre, és a Mars holdjára, és belsejükbe, azokra a helyekre, ahol anyaghiány keletkezett.

A Naprendszerben csak ezen a két helyen van vastag légkör, illetve erőteljes vonzással bíró mágnesesség, ezért ez a két hely lehet csak számottevő anyagmennyiség célhelye.

A többi bolygó anyagbevonzása nagyon minimális, elhanyagolható.

A Marsból származó elektronok, és az abból keletkező anyagok sűrűség szerint rendeződnek és az elkövetkezendő években gyarapítják a Föld és a Mars holdjának anyagkészletét.

A fokozott naptevékenység, és a Föld napközelben lévő pályájának együttes eredményeként enyhe télre számíthatunk, ugyanis a Föld Naphoz való távolsága a döntő érv, hogy a tél milyen hőmérsékletű lesz

A 2005 YU55 kisbolygót a Mars holdjának tudósai már megállították – A Mars megsemmisítése

A NASA tudósai november 9. – re előre jelezték, hogy a Földet háromszázezer km távolságban közelíti meg a kisbolygó. Arról nem tudósítottak, hogy a Holdhoz kerül a legközelebb, hatvan - hetvenezer km távolságban halad el mellette. Vagyis haladna, ha a Hold mágneses vonzása magára nem rántaná. Ha a Mars holdjának fejlett, civilizált, magas technikai felszereltséggel rendelkező lakói időben nem léptek volna, hatalmas katasztrófa következett volna be, a Holdon, a Földön, és a Mars számunkra rejtve létező holdján.

A Hold nagyobb energia szintje, illetve mágnesessége vonzást gyakorol a kisbolygóra, ezért hatalmas erővel csapódott volna a Holdba. A Hold porózusabb felépítésénél fogva, azonnal szétrobbant volna. A Földet és a Mars holdját is bombázták volna a hatalmas darabok, ezért mind három planétapusztulásra ítéltetett lenne, és vele együtt az összes élőlény.

Szerencsére a szomszédunkban nagyon fejlett civilizáció felügyeli az égi történéseket, és még idejében vasport szórtak a kisbolygó mágnes pályájára, ami ettől kisiklott, felpörgött, és jelenleg egy helyben maradva, tengelye körül forog, amíg az összes energiáját elveszti, ezután addig lebeg a helyén, amíg vagy az emberek, vagy az idegenek le nem hozzák elektrontömörítéses módszerrel, negatív energiaközléssel. A két térrészlet egymáshoz húzható, nagyon egyszerű a technikai kivitelezés, a korábbiakban bőven kifejtésre került.

A Mars megsemmisítése november 1. – n a Mars holdjának tudósai által

Tudom, hihetetlenül hangzik, pedig az információ a valóságot fedi.

A Mars belső jege olvadni kezdett, mert az üregek és barlangok a külső jégtakaró nyomó hatására egyszerre nagy területeket érintve, beszakadozva, beomlik. A nyomó energia áttevődik a környező fotonokra, amelyek állandó jelleggel kisugárzanak. A kisugárzással közvetített hőenergia a belső jeget állandó jelleggel olvasztja. A megolvadt jég, vagyis a víz fokozatosan és állandó jelleggel kisodródik a világűrbe, mert a Mars nagyon gyér légköre kevés mágnes fonalat hozott létre, a pozitív energia hiányában pedig nem alakult ki a vákuumtér, amely egyensúlyi helyzetet teremthetett volna, és a vizet visszatarthatná.

Az eltávozott víztömeg a Mars tömegét nagyon leredukálja, ezért veszélyes helyzetet teremtett a folytonos tömegcsökkenés. Ha szomszédjaink nem cselekednének azonnal, a Mars elhagyná megszokott pályáját, kilendülne a világűrbe, és nagyon nagy valószínűséggel beleütközne a Földbe, és a Mars anonim holdjába.

Áldhatjuk fejletten civilizált, intelligens közel lakó, számunkra még idegen embereket, mert nélkülük párnapos intervallumon belül megszűnnénk létezni örökre.

November elsején magyar időszámítás szerint éjfélkor látható, a hatalmas égi tűzijáték, de senki ne ijedjen meg, mert a Földre és az idegenek holdjára teljesen veszélytelen lesz a robbantás. A Mars teljes belső barlang és üregrendszerébe olyan mennyiségben helyeztek dinamitot, hogy olyan magas energia szintre emeljék a Mars szétrobbant darabjait, hogy azok elhagyják a Naprendszert. A visszazuhanásuk során, már annyira felaprózódnak, hogy ha légkörrel körbezárt bolygó vonzásterébe lépnek, a légkörben azonnal elégnek.

A Naprendszerben november másodikától már csak nyolc bolygó összehangolt keringését láthatják a csillagászok. A Vörös bolygó többé nem létezik.

Mindkét művelet megtervezése az Univerzum Irányító Rendszere irányításával ment végbe.

Üzenet Orbán Viktornak

Szomorúan nyugtáztam, hogy a Blog.hu tudomány és gondolat témakörét a címke felhőből likvidálták. Az ott publikálók valószínű nem értik mire megy ki a játék, de intelligens barátaink mindenről értesülnek, így hát elmondom.

Az általam megjelentetett blog dokumentumainak tartalma szúrja Orbán szemét. Szemtől –szembe nem mer kiállni, mivel nagyon jól tudja, hogy az ott leírtakat csak bizonyítani lehet, cáfolni, nem. A konzervativizmusra és dogmatizmusra alapozva akarja hatalmát erősen bebetonozni. Tudja nagyon jól, hiszen rendszeres olvasója az Univerzumkeletkezés blognak, mekkora lehetőségek válhatnának valóra, de elzárkózik, és szurkol, hogy figyelmen kívül helyezzék a legigazabb tudományt. Brüsszelből képes volt haza telefonálni, hogy nyírják ki az Index blogjai közül a tudomány és gondolat rovatot

Akiről tudja, hogy érdeklődést tanúsít, gondoskodik róla, hogy még csírájában ezt lelohassza.

Ha csak ezt az egyetlen egy blogot likvidáltatja, az túl feltűnő lenne, ezért az egész témakört kiiktattatta. Leblokkoltatott, más címkék közé sem tudom behelyezni a blogom.

Az Univerzum Irányító Rendszere üzeni Orbánnak, hogy minden egyes gonosz lépésével maga alatt vágja a fát, és úgysem fogja tudni megerősíteni a hatalmát, mert első perctől fogva keresztbe tett az emberiség és a Föld megmentését célzó nagy tervnek.

Orbán Viktor szerencsés ember, mivel elvégezhette a jogi egyetemet, de rajta kívül még nagyon sokan szereztek jogi diplomát. Ugyanolyan ember, mint sok más, de annyi különbség azért van, hogy úgy haladt előre, mint egy úthenger, és közben elfelejtkezett arról, hogy kik ruházták fel hatalommal, és milyen célok megvalósítására kapta a bizalmat.

Különleges a magyar demokrácia, ahol egy médiahatóság lesi Orbán minden kívánságát, és kicenzúrázzák a neki nem tetsző dolgokat, holott semmilyen törvényes indok nincs, hogy miért is teszik ezt. Milyen demokrácia az, ahol bizonyítható tudományos tényeket dugnak el a nyilvánosság elől, amelyek az egyetlen kiutat jelentik ebből a már szinte elviselhetetlenségig lepukkant világból? A mai Magyarországon szabad gondolkodásnak nincs helye, kizárólag központi irányítással „bólogatójánosok” kiképzése történik, egészen jó eredménnyel. Aki szembeszegül, máris útilaput kötnek a talpára, ezért aztán rövid időintervallumon belül beidomítják a családját féltő magyar állampolgárt. Gratulálok Orbán Viktornak, és csak az, az egyetlen óriási baj, hogy a kormányzása nem lett ilyen eredményes!

Szemtelen és pofátlan vagyok? Megtehetem, mert a tudás az igazi hatalom, nem lehet egy lapon említeni Orbán Viktor szánalmas uralkodni vágyásával, és ebben a harcban csak egyetlen győztes lehet az Univerzum Irányító Rendszere, hatalmas tudásával, nemsokára fényes diadallal vonul az emberek köztudatába, és elhozza magával az emberiség számára, a sokkal szebb és élvezetes jövőt!

Az Univerzum Irányító Rendszerének parancsa Orbán Viktorhoz, hogy azonnali hatállyal állítassa vissza a Blog.hu címke felhő rovatában található összes bejegyzést.

Ha ez nem történne meg, az ügy kimenetelére már semmilyen hatást nem válthat ki, mivel, már jó kezekbe került külföldön, olyan országokban, ahol valódi demokrácia van, és a szabad gondolkodókat is figyelembe veszik, ha a gondolkodásuk eredménye a haladást és fejlődést szolgálja. Kizárólag a magyarok tisztán látását gátolja a blog eldugásának mozzanata.

De, hogy még jobban kivilágosítsam, azt a képet, amely a blogban foglaltak elsötétítésére irányult, feltárok néhány nagyon fontos körülményt. Az Univerzum Irányító Rendszerének utasítására elküldtem a blog ajánlást a Magyar Tudományos Akadémiának, BME két illetékes fizikusának, és kértem, hogy állítsanak le, ha az ott leírtak nem bizonyíthatók és nem fedik a valóságot. Azóta is mély csönd vesz körül, egyszerűen úgy csinálnak, minta nem is tudnának róla. Orbán Viktornak nem küldtem el, mert megtették ezt mások helyettem, választ senki nem kapott, illetve aki kapott az egyenlő volt a megfélemlítéssel.

Egy egész Univerzum legmagasabb Intelligenciái figyelik Orbán minden lépését és mozdulatát, nem maradhat titokban semmi, és hamarosan számot kell adnia minden intézkedéséről és cselekedetéről.

A DNS spirál mágnes szál szakaszokból való felépülésének bizonyítása – Az öregedés megállíthatatlansága

A szájüreg nyálkahártyájából vett DNS mintát az elektronmikroszkóp tárgylemezére vízcseppbe helyezzük, fedőlemez nélkül. A DNS minta fölé 2cm távolságból, mágnest tartunk legalább háromnegyed órán át. A mikroszkópban, azt fogjuk látni, hogy a DNS spirálja a tizenhat centiméteres szakaszainak megfelelően felbomlik és az egész mennyiség fokozatosan a feldörzsölt mágnesre vonzódik. A feldörzsölt mágneseket öt percenként cseréljük.

Az öregedés megállíthatatlansága

Az élőlények sejtjeinek mágnes szálai energiatartalma meghatározott. Az életkor előrehaladtával fokozatosan lemerül, és a teljes energiavesztés után bekövetkezik a végelgyengülés, vagyis a tömeg elvesztése. A tömeg energia szintje a negatív tartományba fordul át. A tömeg alapját képező fotonokból álló test az energiahálóba kapcsolódva tovább folytatja létezését, ettől kezdve innét biztosítja energia szükségletét, amely energiaszint negatív előjellel rendelkezik.

Az Univerzum által biztosított, a mágnes szálakba kódolt energia mennyiséget semmilyen módszerrel nem lehet befolyásolni, amit eredendően kapott egy egyén, azzal kell gazdálkodnia, az egyén dönti el, hogy hamar lemeríti, vagy esetleg kicsit takarékosabb üzemmódban éli le az életét.

Az Univerzum Irányító Rendszere azon munkálkodik, hogy az élet mindenki számára egyformán élvezhető legyen, és senkinek ne kelljen túlterhelnie magát, egyformán részesülhessen mindenki az építésben, és annak gyümölcsében.

Magyarországon sokan drukkolnak az ügy sikertelenségéhez, és leginkább azok, akik sokat tehettek volna, egyesek szerint, idézem, az „utópisztikus világmegváltásért.”

A blogban leírt összes újdonság bizonyítható, és rendkívül gyorsan megvalósítható, az utópisztikus jelző használata rosszindulatú, gáncsoskodó, a régi megrögzött bizonyíthatatlan dolgok konzerválását szolgálja, amelyek fenntartása bizonyos társadalmi rétegeknek kedvez.

Az Univerzum Irányító Rendszere üzenetét közvetítem azzal, hogy újra felelevenítem, azt a tényt, amit mindenki nagyon jól tud, hogy a fejlődést nem lehet megállítani! A világtörténelemben nem volt még rá példa, hogy hatalmas uralmak meg tudták volna gátolni.

Késleltetni lehet, de megállítani nem! A régi korok bátor és harcos tudósai életüket áldozták a tiszta tudományért, szembeszegültek a fenyegetésekkel, és nevüket az évszázadok sem tudták a homályba borítani. Tisztelettel adózom az emléküknek, és küzdök a legnemesebb célokért a Rendszerrel, a beteljesülésig, ami már közeleg, nem állíthat meg senki és semmi!

Az Ügy sikertelensége a Föld pusztulását hozza el húsz éven belül, mert ha a vákuum tér és pozitív tér energia egyensúlya felborul, gazdag és szegény egyformán elpusztul.

Sajnos a pozitív energia nagymértékű kibocsátását a mágneses kiegyenlítő rendszer nem sokáig bírja kordában tartani. A Rendszertől tudom, hogy, ha már nagyon sürgősen nem változtatnak a kíméletlen technológián már nem lesz min vitatkozni, a vagyont nem lesz hová rejtegetni, mivel írmagja sem marad az életnek, a mínusz egyes vákuum tér is elillan, ami kordában tartja a pozitív teret, elsodródik a tenger és a Föld felszíne, és természetesen minden, ami a Föld felszínén található. A létezés folytonossága is derékbe törik, ötezer évig nem lesz új Föld. Az összes pozitív energia elvesztése után, a Földalkotó részei fotonokra esnek szét, és a fekete lyukba kerülés után, újra kezdi a bolygó építést.

Ha netán megsértettem a tudós urakat, elnézésüket kérem, nem a kenyerükre pályáztam, kizárólag utasításokat követtem, a legnemesebb cél érdekében a Föld megmentése érdekében.

Vak szemekre, süket fülekre, néma szájakra találtam, pedig Armageddon egyformán veszélyeztet mindenkit. Ez a blog egy segélykiáltás lett volna Önökért és Mindenkiért!

Amikor pusztulunk már késő lesz végig gondolni, hogy ki mit mulasztott és mit tehetett volna, ezért mindenki szálljon magába, mert nagyon komoly a veszély!

Remélem, helyesen tudom, hogy, ha valakinek olyan információk jutnak a birtokába, amelyek az emberiség számára hasznosak, kötelessége informálni a többi embert, és a kompetens személyeket, szerveket. Én megtettem a kötelességem, túl is teljesítettem, mert azt, jelenleg csak az Irányító Rendszer és én tudjuk hány helyet kerestem meg.

Idáig semmi nem történt, reméljük mindenkinek felébred a felelősségtudata, a tét nagyon nagy a létezés!

A progéria gyógyítása mágnes szálak segítségével

A gyermekkori gyors ütemű öregedést a DNS spirálba beépülő, gyenge energia szinttel rendelkező, mágnes szálak váltják ki, amelyek a genetikai kódok közül a DNS -n helyet foglaló bázis tripletek közül az uracil felépülését vezérlik, az energia szintjeiknek megfelelő kvarkok bevonzásával. Egy sejtnek a DNS hossza ötven méter, amely tizenhat centiméterenként szétszakad, mivel a DNS szálakra különböző sűrűségben bevonzott kvarkok a tömeg eloszlása miatt, spirálisan feltekerik az alapul szolgáló mágnes szálat, vagyis DNS szálat. A mágnes szálakban helyet foglaló elektronoknak a mágnes szálai egy –két centiméter hosszúságúak, az energia szinteknek megfelelően e határok közt váltakozik a méretük. A magasabb energia szinteké rövidebb és vastagabb, az energia szint csökkenéssel hosszabbá és keskenyebbé válnak.

Amikor egy emberi testről a feldörzsölt, vagyis energia többlethez jutott mágnesre egy mágnes szálat vonzunk, a légkörből ránk vonzódott nagyon hosszú mágnes szál kerül. A bevonzás során a feldörzsölt mágnes energia szintje segíti a testbe jutáshoz, a mágnes eltávolítása, lecsökkenti a mágnes fonál energia szintjét, vagyis a légköri mágnes fonállal való kapcsolat megszakad. A test felé tartva a mágnest, a rajta megtapadt mágnes szál, a testbe bevonzódva fogja képezni a sejt DNS spiráljának egy kis szakaszát. A DNS szál legalacsonyabb energia szinten működő tizenhat centiméteres szakaszát fogja lecserélni, kiszorítja, mert nagyobb, a szervezet egészséges energia szintjére emelt mágnes szál veszi át az irányítást, és a normál energia szinttel rendelkező, vagyis a mágnes szál energia szintjének megfelelő kvarkok kerülnek bevonzásra. A szervezet egészséges működését biztosító elektronok vonzódnak a DNS szál felületéhez, és ezzel együtt a beteg részek feljavítási folyamata elkezdődik, és a mágnes szálak, és a testet felépítő kvarkok állandó pótlásával a teljesen egészséges sejtek lecserélik a beteg sejteket. A szervezet számára szükséges összes kvarkot a méz - zsír – tej massza tartalmazza.

A DNS sokszoros csavarodását a különböző energia szintű mágnes szálak egymáshoz vonzódása okozza. A nagyobb energia szintű mágnes szálak az alacsonyabb energia szinteket kifelé húzzák, ezért kunkorodik össze a DNS. Elektronmikroszkópban kettős spirálnak látszik, amely abból adódik, hogy a tizenhat centiméteres darabkák összevonzódása, nem csak egymás alatt és felett megy végbe, egymásra is rátapadnak, kettős spirál csalóka látványát keltve.

A gyenge vonzó képességű mágnes szálak, az egy fok - l alacsonyabb energiaszinttel rendelkező kvarkokat vonzzák be, a gyenge energia hamar lemerül, korai öregedési folyamat indul el, mert egyre gyengébb vonzással egyre gyengébb energia szinten lévő elektronok jutnak be, végül a teljes energia szint elvesztésével bekövetkezik a végelgyengülés.

A megtermékenyítés, vagyis a szexuális aktus közben, egy nagyon gyenge energiájú mágnes szál a púp széléről, dörzsölés nélkül bejut a köldökön, nem tud magasabb energia szintre emelkedni. Nagyon ritkán fordul elő, de ha mégis bekövetkezik, a gyermekre és a szülőkre nézve is katasztrofális hatást gyakorol.

Ajánlatos gyermeknemzés előtt mindkét félnek zuhanyozni, hogy a gyenge energia szintű mágnes szálak a víz lesodró hatásánál fogva a test felületről távozzanak és csak a magas energia szinttel rendelkezők maradjanak ott.

Egy korábbi részben már a megtermékenyülésről bővebben írtam, de ebből a részből is levonható a konzekvencia, hogy a legjobb és legbiztonságosabb védekezési módszer a teherbeesés ellen, ha a nő köldökét egy öntapadós 2mm-s keresztmetszetű a púpot biztonságos szélességben, kör alakban légmentesen leragasztott természetes gumi kör lappal védjük a mágnes szálak bevonzódása ellen.

A heves párzási mozgások hatására a rázkódástól, és a testhez dörzsölődésektől növekszik meg a mágnes szál energia szintje, és az emelt energia szint teszi lehetővé, hogy a hímivarsejt, ill. petesejt elektronjait magára vonzza. Mindkét nem képviselője lehet mágnes szálszolgáltató, általában a nagyobb energiájú mágnes szál tulajdonosa lesz a nyerő. A bekerült mágnes szál fogja vezényelni energia szintje által azokat a kvarkokat, amelyek egy szinttel alacsonyabb energián működnek. Ezért a genetikai anyagot a nagyobb energia szintet képviselő petesejt vagy hímivarsejt kvarkjai fogják biztosítani, amely energia szintek kódként funkcionálnak, és csakis a mágnes szálnak az energia szint legmegfelelőbb elektronok kerülnek be épülésre, ezért a gén állomány örökítése biztosított nemzedékről nemzedékre. A mágnes szálak energia szintjét öröklik a családok. Ha a megtermékenyítés nem a szokványos pozitúrában történik, és a nő testének hasi része, vagyis a köldöke nem érintkezik a férfi testével, akkor kizárólag csak a nő mágnes szála hullik a köldökbe, onnét pedig bevonzódhat a méhbe.

Az állatoknak a mágnes szálai megtermékenyítés alkalmával, a testük hát oldalán a bőrükön keresztül vonzódnak a nőstények méhébe. A mágnes szálak a gyors mozdulatok hatására a bundájuknak a szőrszálak dörzsölődnek, ezért magasabb energia szintre kerülnek, ami lehetővé teszi a bőrön keresztüli méhbe vonzódást.

Az emberek estében kizárólag a köldökön át való bejutáshoz elegendő a test felületek rázkódásával a mágnes szálakra juttatott többlet energia.

A következő híranyag egy online újság egyik rovatában jelent meg:

Értetlenül állnak az orvosok a huszonhat éves Nguyen Thi Phuong állapota előtt, aki három évvel ezelőtt hirtelen ötven évet öregedett. A rejtélyes eset 2008-ban kezdődött, de a még mindig csak 26 éves nő csak most állt a sajtó fotósai elé. Pár éve még átlagon felüli szépség volt, ám miután tengeri ételeket evett, egyik napról a másikra öregasszony lett belőle. Bőre meg ráncosodott, szemei alatt táskák keletkeztek.

Nagyon érdekelt az eset, ezért a magasabb intelligenciával rendelkező barátnőmet kértem meg a rejtély megoldásához adjon segítséget.

A tengeri herkentyű, amelyet a fiatal nő fogyasztott egy tintahal volt, csak sajnos véletlenül evett a tintazacskóból, amely még tartalmazott tinta folyadékot. Ebben a folyékony anyagban rengeteg, szabad, gyenge energia szintű mágnes szál, és lekötött szintén gyenge energia szinten működő a szépia festéket felépítő atomok, ill. molekulák foglalnak helyet.

A temérdek lekötetlen gyenge energia szintű mágnes szál a szervezetbe jutva, fokozatosan kiszorítja a normál szinten üzemelő társaikat, és fokozatosan egyre gyengébb energia szintű elektronokat vonzanak magukra. Következmény a rohamos öregedés.

A progériát és a fentebb leírt másik esetet is lehet gyógyítani. A test felületéről egy perc alatt a feldörzsölt mágnesre vonzott egészséges energia szinttel ellátott mágnes szálak bevitelével egy fél év leforgása alatt kicserélhetjük az összes megbetegedést okozó nagyon gyenge energián üzemelő mágnes szálakat.

Naponta legalább tíz mágnes szál szükséges, de minél többet viszünk be, a gyógyulás is annál hamarább következik be. Minden szövetféleségbe kell be vonzani, ezért a bevonzódás idő tartalmát a szövetféleség határozza meg. A bőrbe két perc, az erekbe három perc, a belső szervekbe öt perc, a csontokba és a fogakba öt perc, a körmökbe tíz perc a bevonzás idő.

A tej – méz- zsír keverékből készült masszával való befedés és a fél perces melegítéssel történő energia szintemelés, ezekben az estekben is úgy történik, ahogy azt a korábbiakban részletesen leírtam.

A mágnes szálak bevitele hűtő mágnes segítségével, a legújabb tudományban, amolyan házi praktikának számít. Az Univerzum Irányító Rendszere ismeri azt az egyszerű technikai megoldást, amely segítségével egyszerre sok mágnes szálat tud a szervezetbe juttatni, és lényegesen lerövidíti a gyógyulásra fordítandó időt.

Az atomos számítógép megalkotása lényeges dolog az emberiség szempontjából, mert használata során lekérdezhető az Univerzumban fellelhető összes információ, vagyis az összes szuper technika, amely gyors fellendülésbe fordítja, az egyre nyomorúságosabbá váló gazdasági helyzetet.